Connect with us

Sporturi

Se amână startul în Campionatul de Rally Sprint


Campionul en-titre Rally Sprint, sălăjeanul Szabo Robert, mai are de aşteptat până să piloteze în noul sezon, având în vedere că prima etapă ce trebuia să aibă loc la finalul acestei săptămâni a fost amânată


Judeţul Sălaj se poate lăuda cu un pilot de seamă, în persoana lui Szabo Robert, cel care reprezintă judeţul cu cinste în Campionatele de Rally Sprint sau VTM (Viteză Traseu Montan).

Pilotul nostru a avut un an 2019 foarte bun, la finalul căruia s-a încununat campion absolute la Rally Sprint, performanţă pe care a reuşit-o pentru a doua oară în carieră, după triumful din 2016.

La finalul săptămânii a fost programată prima etapă din Campionatul de Rally Sprint 2020, locaţia fiind poligonul ACR din Satu Mare.

Organizatorii au făcut eforturi mari şi au luat toate măsurile necesare conform noilor reglementări legislative şi au obţinut inclusive avizul DSP, după cum anunţă printr-un comunicat oficial.

Însă, având în vedere pandemia de coronavirus şi măsurile din ultima perioadă, Comitetul de organizare a Campionatului de Rally Sprint a luat decizia de a amâna prima etapă, pentru o dată ulterioară.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 18 martie. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Sporturi