Connect with us

Ştiri din Sălaj

Agresorul care a înjunghiat un tânăr la Penny Dumbrava a scăpat din mâna Poliţiei

Ieri, 19 martie, în jurul orei 15.00, un bărbat încă neidentificat a înjunghiat un alt tânăr de mai multe cu un cuțit, după care a fugit de la fața locului.

Persoana rănită este M. M. din Zalău, care a rămas căzut la pământ, iar agresorul a abandonat arma cu care a comis infracțiunea şi a fugit printre blocuri. Agresorul era îmbrăcat într-o geacă gri.

Victima a fost preluat de un echipaj de la Ambulanță și transportat la urgențe – UPU Zalău, unde a primit îngrijiri medicale de specialitate, apoi transferat pe Secţia Chirurgie.

Cazul a fost preluat de Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Sălaj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj.

Cazul a fost înregistrat in rem pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

Procurorii lucrează non-stop la caz şi fac eforturi considerabile pentru prinderea agresorului

Încă de ieri, procurorii şi Poliţia au făcut mai multe cercetări atât la faţa locului, cât şi în oraş pentru prinderea agresorului.

Astăzi, 20 martie, procurorii împreună cu Poliţia efectuează ample cercetări pentru idendificarea autorului şi nu exclud nicio variantă de anchetă. Procurorii au identificat mai multe piste şi sunt pe urma agresorului, care până la momentul redacării acestui articol este încă în libertate. Anchetatorii au audiat mai muţi martori şi încearcă să realizeze un portret robot al agresorului.

Agresorul a scăpat din mâna Poliţiei şi este încă liber

Însă povestea acestui caz este puţin neclară din mai multe puncte de vedere. Martorii prezenţi la eveniment au declarat pentru Ştirile din Sălaj că la faţa locului a fost prezent inclusiv şeful de post din Pericei, agent şef principal de poliţie MOCAN REMUS, care a intervenit, a luat agresorul de piept şi i-a luat cuţitul din mână.

Însă, neşansa a făcut ca agresorul să se zmâcească din mâna poliţistului, a luat-o la fugă şi s-a făcut nevăzut. Martorii susţin că după ce agresorul a scăpat din mâna poliţistului, Mocan Remus s-ar fi urcat în maşină şi ar fi plecat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Un alt martor la eveniment, un tânăr zălăuan, a încercat să-l prindă şi a fugit după agresor, dar nu i-a mai dat de urmă. Mai mult, la toată scena în care tânărul a fost înjunghiat de mai multe ori, inclusiv în zona capului şi în spate, au asistat mai multe persoane, care nu au intervenit pentru aplanarea situaţiei. Fie de frică, fie din comoditate.

Şeful Poliţiei Sălăjene, Florin Mihăilă, confirmă faptul că agresorul a scăpat din mâna şefului de post din Pericei, Mocan Remus.

“Ştiu despre ce este vorba, dar nu cunosc în detaliu. Şeful de post de la Pericei a fost la faţa locului, l-a prins pe agresor de piept, i-a luat cuţitul, după care agresorul s-a smucit şi a fugit. Asta e informaţia pe care o am acum. Dar vreau să văd exact ce s-a întâmplat acolo și apoi vom putea spune mai multe”, ne-a declarat inspectorul şef Florin Mihăilă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj