Connect with us

Ştiri din Sălaj

Primăria comunei Năpradea a luat măsuri importante pentru protejarea populaţiei de coronavirus!


Administraţia locală anunţă că adverinţele pentru APIA, certificatele fiscale şi cele de urbanism pot fi solicitate prin telefon sau e-mail, pentru a se evita deplasarea la sediul primăriei. Totuşi, cei care trec pragul primăriei, au obligaţia de a folosi dezinfectantul pus la intrarea în instituţie


În contextul prevenirii şi a limitării răspândirii noului virus, Primăria Năpradea a luat măsuri importante în cadrul Comitetului Local pentru situaţii de urgenţă.

Astfel, pentru a proteja populaţia şi angajaţii Primăriei, administraţia locală anunţă că adeverinţele APIA, certificatele fiscale şi cele de urbanism pot fi solicitate prin telefon sau e-mail, pentru a se evita deplasarea populaţiei la sediul primăriei.Totuşi, cei care trec pragul instituţiei, au obligaţia de a folosi dezinfectantul pus la intrarea.

“Dragi locuitori ai comunei Năpradea! Având în vedere această pandemie de coronavirus, am dispus câteva măsuri pentru a ne proteja reciproc:

  1. Adeverinţele pentru APIA vor fi solicitate telefonic sau prin e-mail, pentru cei care nu au modificări de făcut la Registrul Agricol, iar noi o să le transmitem electronic la centrul de la Cehu Silvaniei.
  2. Certificatele fiscale, certificatele de urbanism, anexa 24 pentru proceduri succesorale, adeverinţe pentru evidenţa persoanelor vor fi solicitate în acelaşi mod!
  3. Plata taxelor, impozitelor şi amenzilor se face la ghişeul din incinta primăriei, după ce aţi folosit dezinfectantul pus la intrare. Plata se poate face şi prin virament bancar sau mandat poştal.

Va aducem la cunoştinţă faptul că, APIA a suspendat primirea cererilor unice de plată, până în data de 06.04.2020, urmând ca după această dată să se faca o nouă reprogramare. Vă rugăm să daţi dovadă de responsabilitate şi spirit civic, să respectaţi indicaţiile şi măsurile dispuse de autorităţi, pentru a trece cu bine peste aceste încercări! Deasemenea, avem rugămintea să anunţaţi DSP-ul, primarul sau viceprimarul comunei Năpradea, daca aveţi cunoştinţe de persoane care s-au întors din ţările afectate de acest virus şi care nu sunt în izolare la domiciliu. Va multumim pentru intelegere! Doamne-ajuta!

Tel. primarie: 0260/646101; 0260646250; Primar:0733072802;Viceprimar:0735226511

E-mail: primarianapradea@yahoo.com”, se arată în comunicatul emis de Primăria Năpradea.

Vasile Fodor: “Încercăm să-i sprijinim pe cei izolaţi la domiciliu. Sperăm să trecem cu toţii sănătoşi de această perioadă”

”Am avut Comitetul Local pentru situaţii de urgenţă şi am adoptat măsurile care se impun pentru a proteja angajaţii Primăriei, dar şi perosanele din comună. Avem persoane izolate la domiciliu. În total au fost vreo 35, marea majoritate din Italia, dar o parte dintre persoane au ieşit din izolare în cursul zilei de marţi. Locuitorii din Năpradea respectă cu stricteţe măsurile care s-au impus. Unde este cazul intervenim şi luăm măsurile care se impun. Încercăm să-i sprijin pe cei izolaţi la domiciliu. Sperăm să trecem cu toţii sănătoşi de această perioadă”.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj