Connect with us

LIGA a II-a

Două meciuri din Liga 2 şi unul din Liga 4, ultimele în Campionatul de Minifotbal Onix, înainte de suspendarea competiţiilor

Chiar în ziua în care Comitetul de Urgenţă al FMR a decis suspendarea tuturor competiţilor de minifotbal, în Sălaj au mai apucat să se joace Onorel Alex Service – Brothers Team, Ianus – Michelin şi Tablo Print – Spartacus


La fel ca şi alte competiţii şi Campionatul de Minifotbal Onix a luat o pauză forţată ca măsură de prevenţie a răspândirii virsului Covid-19. Comitetul de Urgenţă al FMR a decis suspendarea tuturor competiţiilor până pe 22 martie, dar această dată poate fi prelungită, în funcţie de situaţia din ţară.

Această decizie a fost luată în seara zilei de 12 martie, dar în Sălaj au mai apucat să se joace trei partide în ziua respectivă.

Au avut loc trei meciuri, dintre care două din Liga 2 şi unul din Liga 4.

Partidele din Liga 2 au fost cele mai spectaculoase şi în ambele s-au înregistrat rezultate de egalitate. Onorel Alex Service şi Brothers Team s-a terminat 6 – 6, dar Brothers Team a fost aproape de o victorie mare. A condus cu 4 – 2  la pauză şi a avut 6 – 2 în minutul 33, dar nu a ştiut gestiona acest avantaj. Onorel a început să recupereze şi Ioan Antal a redus din diferenţă, ca în ultimele 7 minute, liderul din Liga 2 să marcheze de trei ori prin Adrian Groza.

Cu acest punct, Onorel Alex Service rămâne pe primul loc, cu un avans de 9 puncte faţă de Brothers Team, formaţie aflată pe locul secund.

Tot din Liga 2 a avut loc partida dintre Ianus şi Michelin, încheiată cu scorul de 3 – 3. Ianus a avut 2 – 0 după nici 10 minute, dar adversarii au revenit în joc şi au scos un punct, deşi în repriza secundă, tot Ianus a fost în avantaj la 3 – 2. Ciprian Recian a egalat la trei, când mai erau de jucat doar 4 minute.

Tablo Print este noua formaţie apărută în Liga 4, în locul celor de la Turcia. Noua grupare a debutat cu dreptul şi a câştigat restanţa cu Spartacus, cu scorul de 8 – 3, după ce şi la pauză a avut avantaj consistent, de patru goluri.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 18 martie.


Rezultatele şi marcatorii

Liga 2:

Onorel Alex Service – Brothers Team 6 – 6 (2 – 4)

Au marcat: Viorel Ionaşcu (8), Răzvan Faur (15), Ioan Antal (38) şi Adrian Groza (43, 45 şi 49), respectiv Bogdan Man (9, 30  şi 33), Vlad Duma (10) , Alexandru Man (12) şi Mihai Mihoc (24)

Ianus – Michelin                                              3 – 3 (2 – 2)

Au marcat: Sergiu Bulgărean (2) şi Andrei Ştirb (9 şi 31), respectiv Ciprian Recian (13 şi 46) şi Vlad Sabou (23)

 

Liga 4:

Tablo Print – Spartacus               8 – 3 (5 – 1)

Au marcat: Denis Dărăban (9 şi 42), Ionuţ Baidoc (12, 13 şi 44), Dănuţ Pădurean (17 şi 20) şi Alexandru Bulz (38), respectiv Paul Nerţan (25) şi Gabriel Pusok (28 şi 39)

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA a II-a