Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău şi-a suspendat activitatea. Toţi jucătorii au fost trimişi acasă!

Vineri a avut loc ultimul antrenament, după care toţi jucătorii au plecat spre case. Urmau să revină marţi la pregătire, însă au fost anunţaţi că activitatea de la echipă rămâne suspendată ca urmare a stării de urgenţă decretată şi în România


Criza de coronavirus a oprit săptămâna trecută fotbalul românesc, chiar înainte ca SCM Zalău să facă o deplasare la Avrig, pentru dificilul meci cu Viitorul Şelimbăr.

După decizia Federaţiei Române de Fotbal de a suspenda toate competiţiile până pe 31 martie, conducerea de la SCM Zalău anunţa că jucătorii vor rămâne la Zalău, pentru a continua pregătirea.

Vineri, Marius Paşca a programat un antrenament, după care jucătorii au primit câteva zile libere şi urmau să revină marţi la pregătire. Însă, ca urmare a stării de urgenţă decretate în ţară, activitatea de la SCM Zalău se suspendă, astfel că jucătorii vor rămâne la casele lor.

Totuşi, pe cât posibil, fiecare va face o pregătire individuală acasă, după un program stabilit de saff-ul tehnic.

”În momentul de faţă, prioritare sunt altele decât fotbalul sau sportul în general. Am hotărât împreună cu conducerea administrativă să-i lăsăm acasă pe jucători. Fiecare să stea la domiciliu şi să respecte indicaţiile autorităţilor. Le-am dat jucătorilor un program de pregătire, dar nu ştiu cum va putea fi respectat acesta, însă repet, orice ţine de fotbal este acum pe planul doi. Este un pic de nelinişte şi în rândul jucătorilor şi nu ştim ce se va întâmpla. Vineri a avut loc ultimul antrenament, după care jucătorii au fost lăsaţi să plece spre case. Am rămas că ne vom întâlni marţi, dar din cauza stării de urgenţă, jucătorii vor rămâne încă acasă”, ne-a declarat Marius Paşca.

Liga a III-a, ca şi alte competiţii organizate de FRF, se află într-o pauză forţată până pe 31 martie, dar antrenorul Marius Paşca crede că perioada fără fotbal se va prelungi.

La momentul întreruperii competiţiei, SCM Zalău este ultima clasată în Seria a V-a, dar tot la 7 puncte de locul 12, ce asigură menţinerea în Liga a III-a.

Până la finalul campionatului au mai rămas de jucat 14 etapte. SCM Zalău urmează să joace în deplasare cu Viitorul Şelimbăr, Avântul Reghin, CFR Cluj II, ACS FC Recea, Minaur Baia Mare, Luceafărul Oradea şi Sănătatea Cluj, iar pe teren propriu le va întâlni pe Gloria Bistriţa, CSC Sânmartin, Sticla Arieşul Turda, Metalurgistul Cugir, Industria Galda, AFC Odorheiu Secuiesc şi Unirea Alba Iulia.

”După cum se observă situaţia, nu cred că se va relua campionatul la începutul lunii aprilie. Aşteptăm să vedem ce decizii se vor lua la nivel înalt şi ce va decide Federaţia Română de Fotbal. Situaţia nu este plăcut, dar important să trecem cu bine”

Marius Paşca

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL