Connect with us

HANDBAL

Tadici, optimist că Liga Naţională îşi va continua parcursul conform programului

”Eu sper să reluăm campionatul pe 4 aprilie, probabil cu anumite restricţii”, spune antrenorul Zalăului


Federaţia Română de Handbal a decis suspendarea tuturor competiţiilor până pe 31 martie, dar această decizie nu afectează pentru moment şi handbalul feminin, care oricum era într-o pauză pricinuită de acţiunile Naţionalei.

Liga Naţională de handbal feminin ar urma să se reia pe 4 aprilie cu etapa a XX-a, rundă în care HC Zalău urmează să joace pe teren propriu cu Minaur Baia Mare, ocupanta locului 3.

Până atunci, antrenorul Zalăului speră să se reglementeze situaţia din ţară legat de coronavirus şi competiţia să se reia conform programului.

”Eu sper că Liga Naţională se va relua pe 4 aprilie, dar probabil cu niste restricţii. S-a decis în primă fază ca evenimente de orice timp să se desfăşoare sub 1000 de persoane, apoi până la 100, iar săptămâna trecută au fost meciuri care s-au jucat cu sala închisă. S-ar putea menţine nişte restricţii o perioadă. Sper ca în această săptămână să ieşim din această nebuloasă, după care să ne facem un plan bine conturat, în funcţie de deciziile luate de Guvern şi cele luate de Federaţie”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

HC Zalău mai are de jucat în acest campionat încă şapte meciuri. Formaţia zălăuană va evolua pe teren propriu cu Minaur Baia Mare, SCM Rm.Vâlcea, CSM Slatina şi U Cluj, iar în deplasare le va întâlni pe AHCM Slobozia, Dunărea Brăila şi Măgura Cisnădie.

Conform programului competiţional, cele şapte etape ar urma să se dispute în intervalul 4 aprilie – 20 mai.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL