Connect with us

FOTBAL

Debut nereuşit în grupele Europa League, pentru zălăuanul Bogdan Unguruşan

Pandurii Tg Jiu a fost învinsă în primul meci din grupele Europa League, de formaţia din Ucraina – Dnepr

 

Vicecampioana României şi-a făcut un nume în competiţiile europene, după ce a ajus să se califice în grupele Europa League. Debutul în grupe a fost mult mai greu, gorjenii având în faţă o echipă de top din Ucraina – Dnepr. La prima vedere a fost un meci echilibrat, dar în esenţă a fost o partidă controlată de echipa care are experienţa, maturitatea şi valoarea de partea sa. Cu zălăuanul Bogdan Unguruşan în defensivă, trupa lui Cristian Pustai a încerca obţinerea unui rezultat pozitiv, dar oaspeţii au marcat la o fază la care defensiva gorjenilor a fost visătoare.

Aflat în premieră într-o astfel de fază a competiţiei europene, zălăuanul Bogdan Unguruşan a jucat destul de bine, astfel că şi-a menţinut echipa în joc, după ce a salvat de pe linia porţii, un gol ca şi făcut a lui Matheus, la scorul de 0 – 1.

Unguruşan a fost înlocuit în minutul 77, de Paulinho şi a fost considerat de către presa naţională, cel mai bun jucător din lotul gorjenilor, în partida cu ucrainienii.

Următorul meci al celor de la Pandurii, în grupele Europa League, va avea loc pe 3 octombrie, în deplasarea, la Pacos Fereira (Portugalia).

 

169 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL