Connect with us

Ştiri din Sălaj

Există coronavirus. Dar, unde lăsăm pacienţii de la oncologie, chirurgie sau victimele din accidente rutiere? APEL către donatorii de sânge


Conducerea Centrulului de Transfuzie Sanguină Sălaj face apel către donatorii de sânge, deoarece stocurile de sânge scad vertiginos la nivel naţional. “Cum mergem la magazine să cumpărăm alimente, tot aşa putem trece pragul şi Centrului de Transfuzie Sanguină să donăm sânge pentru cei aflaţi în suferinţă”, spune directorul Centrului de la Zalău, dr. Ilieş Cristina Angela


 

            Astăzi întreaga lume se confruntă cu o mare problemă de sănătate: INFECŢIA CU CORONAVIRUS (COVID-19). Este o problemă serioasă pe care trebuie să o tratăm ca atare, dar asta nu înseamnă că toate celelalte patologii au dispărut. Nu înseamnă că toţi pacienţii cu alte afecţiuni s–au vindecat printr-o minune. Ei sunt tot acolo pe paturile din spitale, pacienţi oncologici, pacienţi pe secţiile de chirurgie şi ATI, victime din accidente rutiere. Ei au în continuare nevoie de NOI şi de VOI donatorii de sânge.

            Dacă nu reuşim să ne mobilizăm, dacă ne lăsăm pradă egoismului şi nepăsării ei vor fi victime secundare al acestui virus parşiv, deoarece stocurile de sânge scad vertiginos la nivel naţional.

            Ştim că mesajul general este acum “STAI ACASĂ”. Mesaj pe cât se poate de corect, deoarece aşa putem “rupe” lanţul contagiozităţii, dar cum mergem la magazine să cumpărăm alimente, tot aşa putem trece pragul şi Centrului de Transfuzie Sanguină să donăm sânge pentru cei aflaţi în suferinţă, respectânt cu stricteţe regulile de igienă.

            Haideţi să fim uniţi în această luptă, numai aşa vom putea învinge!

            Haideţi să dovedim că suntem OAMENI şi că ne pasă!

 

Cu stimă,

 Director,

Dr. Ilieş Cristina Angela 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj