Connect with us

Ştiri din Sălaj

Activ Plazza Mall din Zalău a luat măsuri pentru prevenirea CORVID-19

Dragi clienți,colaboratori și prieteni ai Activ Plazza Mall în această perioadă acționăm împreună printr-un plan de măsuri concrete care să susțină cumpărăturile în siguranță,.Ne preocupă în egală măsură sănătatea colegilor, a clienților noștri și a comunității din care facem parte.

Orar LUNI-VINERI orele 10-16

De asemenea, pe această cale, rugăm clienții să păstreze distanța de siguranță de 1 metru, să evite cât mai mult posibil folosirea bancnotelor și să opteze pentru plata cu cardul sau cu telefonul.

Acces restricționat : Pastrati distanta de 1 m intre voi , nu va ingramaditi !

Deoarece tratăm cu maximă seriozitate și responsabilitate situația actuală, am implementat următoarele măsuri de prevenție:

Dezinfectarea tuturor suprafetelor .O atentie sporita o acordam si clantelor, podelelor si toaletelor,

Verificarea zilnica si temeinica a respectarii normelor si instructiunilor de igiena personala de catre angajatii nostri, cat si pregatirea alimentelor in conditii de igiena maxima,

În același timp, recomandăm oaspeților noștri să ne sustina in aceste demersuri prin respectarea cu rigoare a regulilor generale de prevenție.

Va rugăm să vă spălați pe mâini cu apă și săpun minimum 20 de secunde.

Să evitati să duceti mâna la ochi, nas sau gură.

Să folositi o batistă de unică folosință în caz de tuse sau

strănut și să vă spălați pe mâini după utilizarea ei.

Să purtati mască sau să evitati vizitele dacă prezentati simptome de îmbolnăvire (febră, tuse, dificultăți respiratorii, dureri musculare și stări de oboseală);

Vă reamintim ca plata contactless prin card sau telefon este posibilă, pentru a evita schimbul de bancnote și implicit transferul de microbi.

Vă asigurăm că vom continua să facem tot ce ne stă în putință pentru a păstra un mediu sigur, în care să vă simțiți ca acasă, ca și până acum. Vă mulțumim pentru susținere și încredere și vă așteptăm în continuare cu drag.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj