Connect with us

Ştiri din Sălaj

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a primit rezultat negativ la CORVID-19

Într-o postare de pe pagina personală de Facebook, ministrul Lucian Bode, preşedintele PNL Sălaj, aduce clarificări legat de situaţi personală în contextul în care un coleg de partid a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus.

“În urma veștilor legate de colegul nostru din PNL infectat cu COVID-19, am respectat procedurile sanitare, legate de testare și izolare. Rezultatul testului este NEGATIV !

În contextul critic în care ne aflăm, vă asigur că vom găsi toate mijloacele necesare pentru a ne desfășura munca în mod profesionist. Mai mult ca niciodată, este important să respectăm procedurile sanitare recomandate, astfel încât să ne protejăm atât pe noi, cât și pe cei din jur!”, este anunţul făcut de ministrul Lucian Bode.

Potrivit procedurilor, Lucian Bode rămâne în continuare în izolare la locuinţa de serviciu din Bucureşti până la data de 28 martie, când se împlinesc cele 14 zile.

Judeţul Sălaj este ferit de virusul CORVID-19

În Sălaj sunt 335 persoane izolate la domiciliu şi 68 de persoane în carantină. Judeţul Sălaj nu are nici un caz de coronavirus confimat. Cele 17 persoane aflate în carantină la spitalul din Crasna au primit rezultatul negativ şi nu sunt infectate cu CORVID-19.

La nivel naţional sunt confirmate 97 de cazuri de coronavirus, 14.049 de persoane sunt izolate la domiciliu şi alte 2.372 de persoane sunt în carantină.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj