Connect with us

DIVIZIA A1

Ciprian Matei, în aşteptarea restanţelor salariale de la Volei Municipal Zalău!


Un alt internaţional care în sezonul trecut a jucat la gruparea de sub Meseş a fost lăsat fără ultimele două salarii de către conducerea vicecampioanei, iar acum voleibalistul îşi caută dreptatea în instanţă


A devenit o “modă” ca Volei Municipal Zalău să îşi lase jucătorii fără salarii. Într-o astfel de situaţie se regăsesc mai toţi jucătorii care în sezonul trecut au evoluat la poalele Meseşului, când Volei Municipal a devenit vicecampioana României.

Tot două salarii restante are şi Ciprian Matei, care acum îşi caută dreptatea în instanţă.

Internaţionalul a tot aşteptat să îşi primească drepturile băneşti dar a rămas doar cu promisiunile, astfel că în toamna anului trecut a dat clubul în judecată.

Prima înfăţişare a cauzei a fost pe 21 februarie, dar s-a amânat pe 6 martie.Vinerea trecută, cazul lui Matei s-a amânat pe 3 aprilie, iar jucătorul mai are acum de aşteptat până când instanţa îi va da câştig de cauză.

“În continuare am două salarii de luat de la Volei Municipal Zalău. Am încercat rezolvarea   situaţiei pe cale amiabilă cu ei, dar nu am reuşit şi am fost nevoit să recurg la darea în judecată”, ne-a spus Ciprian Matei.

“Am încercat să dau totul pentru club, dar  răsplata nu a fost pe măsura rezultatelor pe care le-am obţinut”

Două perioade a avut Ciprian Matei la Volei Municipal Zalău, în sezoanele 2015 – 2016, respectiv 2018 – 2019.

Şi în 2016,  clubul a rămas cu mai multe datorii faţă de jucător, iar cele două părţi au ajuns în instanţă, dar până la urmă Matei şi-a recuperat banii.

Voleibalistul speră să se întâmple la fel şi acum şi consideră că îşi merită cu prisosinţă şi ultimele două salarii din sezonul trecut.

“Am încercat să dau totul pentru club în perioada în care am fost la Zalău, dar din păcate se observă că răsplata nu a fost pe măsura rezultatelor pe care le-am obţinut.  Acum  caut dreptatea în instanţă.Este destul de urât la ce s-a ajuns, dar aştept să văd ce verdict va da instanţa şi sperăm să ne recuperăm banii pentru care am muncit şi pe care îi merităm”, ne-a declarat Ciprian Matei, care este aproape de o performanţă importantă, câştigarea campionatului cu Arcada Galaţi, formaţie care este lider în Divizia A1, cu şapte puncte avans faţă de SCMU Craiova.

În cariera sa, Ciprian Matei a mai jucat la VCM Piatra Neamţ, Nice Volley-Ball (Franţa),  CSM Bucureşti, Volei Municipal Zalău şi Steaua Bucureşti.

Aproximativ 5.000 de euro are de primit Ciprian Matei de la Volei Municipal Zalău.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Radu

    14 March 2020 at 9:04

    In 2015 2016 era cumva Nistorescu presedinte ?
    Doar intreb?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1