Connect with us

HANDBAL

S-a suspendat şi pregătirea Naţionalei de handbal feminin, după ce turneul preolimpic a fost amânat


Lotul României, din care făceau parte şi patru jucătoare de la HC Zalău urma să se reunescă vineri, dar totul s-a anulat ca urmare a faptului că Federaţia Internaţională a decis amânarea turneelor preolimpice, pentru luna iunie


Patru jucătoare de la HC Zalău erau convocate pentru acţiunea de pregătire a turneului preolimpic, este vorba de Dana Abed-Kader, Sabrina Lazea, Alexandra Severin şi Teodora Popescu. Acestea nu au mai avut ocazia să ia pulsul Naţionalei, deoarece reunirea nu a mai avut loc, după ce Federaţia Internaţională a decis să amâne toate turneele preolimpice până în luna iunie.

România trebuia să joace între 20-22 martie, la Podgorica, cu Thailanda, Norvegia și Muntenegru, iar iniţial, acest turneu era programat să se joace fără spectatori.

Până la urmă, Federaţia Internaţională nu şi-a mai asumat riscul disputării turneelor preolimpice din cauza pandemiei de coronavirus şi au fost amânate şi turneele din Spania şi Ungaria.

În ce le priveşte pe jucătoarele din lotul României, acestea au fost lăsate să plece acasă, mai ales că în acest final de lună nu va mai avea loc nici “dubla” cu Polonia din preliminariile Campionatului European.

Sursa foto: Prosport

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL