Connect with us

FOTBAL

Început de campionat în Lituania, cu gol marcat pentru Liviu Antal


În prima etapă, şimleuanul a reuşit să contribuie cu un gol, dar şi cu o pasă de gol, în victoria celor de la Zalgiris, cu scorul de 4 – 0


Din vara anului 2017 joacă Liviu Antal în Lituania, la Zalgiris, unde şi-a trecut în palmares două trofee. După ce în 2018 a cucerit Cupa Lituaniei, de câteva săptămâni, Antal şi-a trecut în palmares şi Supercupa, după ce echipa sa a câştigat cu 1 – 0 duelul cu campioana Suduva.

La finalul săptămânii trecute a început şi noul campionat din Lituania, iar startul a fost unul perfect pentru şimleuan.

Zalgiris a câştigat cu 4 – 0 partida cu FC Panevezys, iar Liviu Antal a marcat un gol, dar a oferit şi o pasă de gol.

“Este un început bun de sezon pentru noi, dar asta nu ne face deja campioni. Nu ne garantează nimeni acest lucru şi este important să avem aceeaşi atitudine şi determinare ca să obţinem ceva în acest sezon“, ne-a declarat Liviu Antal.

Graţie victoriei cu 4 – 0, Zalgiris s-a instalat în fotoliul de lider după prima etapă. Chiar dacă sunt doar 6 echipe la start, campionatul primei ligi din Lituania programează 30 de etape.

Deocamdată, întrecerea a fost suspendată până pe 31 martie, ca urmare a pericolului epidemiologic pe care îl reprezintă virusul COVID – 19.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL