Connect with us

LIGA I

Se stopează şi competiţiile din cadrul Campionatului de Minifotbal Onix!


Toate competiţiile ce se organizează la bazele sportive Onix sunt suspendate până pe 23 martie


Coronavirus “paralizează” întreg sportul românesc şi implicit pe cel sălăjean, deoarece toate competiţiile ce urmau să se desfăşoare în această perioadă au fost suspendate.

Nu se vor juca nici competiţiile de la bazele sportive Onix, care au fost suspendate, ca urmare a deciziei Comiteului Executiv al FMR.

Competiţiile intră într-o pauză forţată până pe 23 martie, iar până la această dată se va face o continuă evaluare a situației la nivel național și se va decide dacă termenul de suspendare trebuie prelungit sau nu.

“Comitetul Executiv al FMR întrunit în regim de urgenţă, a luat decizia de a suspenda toate competiţiile oficiale de minifotbal din România organizate sub egida FMR până în data de 23 martie 2020. Decizia intra în vigoare odata cu publicarea Comunicatului pe site-ul FMR şi informarea oficiala a tuturor Organizatorilor prin mijloacele de comunicare folosite uzual de Federaâie (e-mail). In consecinta şi competitiile oficiale organizate în cadrul Campionatul de Minifotbal Onix Salaj SE SUSPENDĂ până în data de 23 martie 2020. Este o decizie grea, dar luată în conformitate cu ceea ce se întâmplă în aceste momente. Acum, sănătatea tuturor persoanelor, dar mai ales pentru noi – cea a jucatorilor de minifotbal din România, este cea mai importantă!”, se arată în comunicatul emis de organizatorii Campionatului de Minifotbal Onix.

În acest final de săptămână erau programate nu mai puţin de 22 de jocuri, în Superligă, Liga 2, Liga 3 şi Liga 4, dar toate s-au suspendat.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA I