Connect with us

DIVIZIA A1

Şi competiţiile de volei intră într-o pauză forţată!


Federaţia Română de Volei a decis să suspende toate competiţiile până pe 31 martie, ca măsuri suplimentare în vederea combaterii epidemiei de coronavirus


Sportul românesc este “blocat”ca urmare a pericolului epidemiologic pe care îl reprezintă virusul COVID – 19. Şi voleiul românesc este afectat, astfel că toate competiţiile organizate de Federaţia Română de Volei au fost suspendate până pe 31 martie.

Iniţia s-a decis disptuatea jocurilor fără spectatori, dar FRV a venit cu măsuri suplimentare în vederea combaterii epidemiei de coronavirus, iar în cursul zilei de joi a suspendat toate competiţiile.

“Având in vedere pericolul epidemiologic pe care-l reprezintă virusul COVID-19 și luând în considerare deciziile luate în ultimele zile de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, Federația Română de Volei a decis să suspende toate competițiile până la data de 31 martie 2020”, a fost comunicatul emis de Federaţia Română de Volei.

În ce o priveşte pe Volei Municipal Zalău, vicecampioana României urma să aibă programate patru partide în perioada 14 – 31 martie, dar toate au fost anulate.

Gruparea de sub Meseş urma să joace cu Unirea Dej (14 martie), Arcada Galaţi (21 martie), SCMU Craiova (25 martie) şi cu Dinamo Bucureşti (28 martie).

 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1