Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău, fără public la următoarele trei meciuri de acasă!


Având în vedere restricțiile decise la nivel național în scopul protejării populației cu privire la posibila infestare cu virusul COVID-19,conducerea vicecampioanei a decis ca meciurile din această lună să fie jucate fără spectatori. În aceste condiţii, Volei Municipal va fi lipsită de aportul fanilor la partidele cu Unirea Dej, SCMU Craiova şi Dinamo Bucureşti


O serie de competiţii sportive sunt afectate din cauza epidemiei creeată de virusul COVID-19, între care se află şi Divizia A1 de volei masculin.

Şi Volei Municipal Zalău are de suferit în acest context şi urmează să joace fără spectatori până la finalul lunii martie.

“Având în vedere restricțiile decise la nivel național în scopul protejării populației cu privire la posibila infestare cu virusul COVID-19, măsuri luate pentru a limita răspândirea coronavirus, conducerea ACS Volei Municipal Zalău a hotărât ca meciurile disputate pe teren propriu,  să se desfăşoare fără spectatori, până la data de 31 martie 2020”, se arată în comunicatul emis de conducerea de la Volei Municipal Zalău.

În această lună, vicecampioana României are trei partide de jucat în propriul “fief”, cu Unirea Dej (14 martie), SCMU Craiova (25 martie) şi cu Dinamo Bucureşti (28 martie), însă va fi lipsită de aportul fanilor la toate aceste meciuri!

Totuşi, iubitorii de volei vor putea vedea LIVE meciurile favoriţilor, pe pagina oficială de facebook a clubului. Primul joc va fi sâmbătă, de la ora 17.00, cu Unirea Dej.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1