Connect with us

LUPTE LIBERE

Casiana Tişea, pe podium la Campionatul Naţional Şcolar

Luptătoarea de la CSS Zalău a reuşit să câştige medalia de bronz în cadrul competiţiei desfăşurate la Reşiţa. Eleva lui Gheorghe Panc a urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului la categoria 73 kg


La finalul lunii februarie, luptătorii de la CSS Zalău au participat la faza zonală a Campionatelor Naţionale Şcolare. Nu mai puţin de trei sportivi sălăjeni au reuşit să se califice pentru finala de la Reşiţa. Este vorba despre Vlad Sîrca, Emanuel Oros şi Casiana Tişea.

În perioada 6 – 8 martie, în capitala judeţului Caraş-Severin a avut loc finala competiţiei, iar antrenorii secţiei de lupte libere de la CSS Zalău sperau ca toţi cei trei să obţină medalii.

Însă, doar Casiana Tişea a reuşit acest lucru. Sportiva a luptat la categoria 73 de kilograme şi a reuşit să câştige medalia de bronz la Campionatul Naţional Şcolar.

Emanuel Oros a luptat la 80 de kg, dar a avut parte de ghinion. Luptătorul de la CSS Zalău s-a accidentat în al doilea meci şi nu a mai putut continua parcursul spre o medalie.

Nici Vlad Sîrca nu a avut mai mult noroc, astfel că acesta nu a reuşit să cucerească medalie la categoria 71 kilograme.

“Aveam aşteptări de la băieţi, în contextul în care la zonă, Oros a ieşit pe locul 2, iar Sîrca a fost pe 1. Dar, asta este, aşa e în sport, uneori câştigi, alteori pierzi”, ne-a declarat Gheorghe Panc.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LUPTE LIBERE