Connect with us

FOTBAL

Unirea Hereclean face scor pe terenul liderului

În faţa primei clasate care a pierdut mulţi jucători în pauza de iarnă, echipa condusă de Florin Mândruţiu a făcut spectacol şi a câştigat cu 5 – 0 pe terenul de la Borla, dar o putea face şi mai clar, având în vedere că Unirea a dominat tot jocul


Venus Borla a terminat turul de campionat în fotoliul de lider al Seriei Vest, dar în pauza competiţională echipa s-a schimbat radical. Au plecat jucătorii importanţi, iar gruparea din Borla pune acum accentul doar pe jucători din zonă.

În aceste condiţii, formaţia din comuna Bocşa nu mai poate emite pretenţii la primul loc şi s-a văzut acest lucru în meciul de duminică, când a fost surclasată în propriul “fief” de Unirea Hereclean.

Oaspeţii au deschis scorul încă din minutul 4, prin Paul Abrudan şi au asediat poarta adversă cu şuturi de la distanţă şi cu centrări. Unirea a mai marcat în prima repriză prin Daniel Magdaş şi prin acelaşi Paul Abrudan, astfel că la 0 – 3 soarta învingătoarei era deja decisă.

Echipa condusă de Florin Mândruţiu a ratat o sumedenie de ocazii la poarta celor de la Borla, iar în partea secundă a mai înscris doar două goluri prin Daniel Magdaş şi Răzvan Savin.

Gazdele au ajuns o singură dată în careul lui Bogdan Pojar şi s-au mulţumit că nu au primit mai multe goluri de la Unirea, echipă ce a dominat copios jocul.  Chiar şi după această victorie, Unirea Hereclean rămâne pe locul 6, dar nu concepe să rateze calificarea în play-off.

“Am întâlnit o echipă care a slăbit foarte mult faţă de turul de campionat. Venus Borla nu a contat în acest meci şi a avut o singură ocazie. Noi în schimb am dominat tot jocul şi pe lângă cele cinci goluri, mai puteam marca cel puţin de 10 ori. Era normal să câştigăm acest meci, având în vedere că adversarul nu ne-a pus nicio problemă. Obiectivul nostru este calificarea în play-off şi sunt convins că vom reuşi să prindem primele 4 locuri”

Florin Mândruţiu – conducător Unirea Hereclean


Venus Borla – Unirea Herelcean 0 – 5 (0 – 3)

Au marcat: Răzvan Savin (‘61), Paul Abrudan (‘4 şi 40), Daniel Magdaş (‘23 şi 51)

Venus: Ballai Tamas (cpt.) – Balint Imre, Matyas Levente, Barta Nandor, Bone Szilard, Balla Tibor, Cristian Şamşudan, Balla Roland, Szilagyi Tibor, Bone Csaba şi Szasz Levente. Rezerve: Mate Levente şi Bone Norbert. Delegat: Mate Levente

Unirea: Bogdan Pojar – Liviu Morar, Claudiu Sava, Teodor Pojar, Vlad Orţan, Raul Hâş, Daniel Drăgan, Alin Mureşan, Răzvan Savin, Paul Abrudan şi Daniel Magdaş. Rezerve: Florin Sabău, Varga Csaba, Paul Sabău, Mihai Sabou, Cătălin Criste şi Florin Mândruţiu. Delegat: Gligor Mureşan

Au arbitrat: la centru – Cătălin Morar (Zalău), asistenţi Rareş Balota (Bocşa) şi Szarvadi Adam (Deja)

Observator AJF: Mihai Ghidali (Zalău)

Jucătorul meciului: PAUL ABRUDAN


 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL