Connect with us

JUNIORI

Cadeţii de la CSS Zalău au câştigat “derby-ul” cu Academia de Volei “Lazăr Marius”

Băieţii pregătiţi de Horea Giurgiu s-au impus în patru seturi, victorie ce le-a permis calificarea la turneul semifinal. Echipa Clubului Sportiv Şcolar va încheia Seria D pe locul 3


Până la finele săptămânii trecute, secţia de volei de la CSS Zalău a calificat nu mai puţin de trei grupe la  turneul semifinal.

Este vorba despre echipele de minivolei, speranţe şi juniori. Ei bine, în cele din urmă s-a calificat şi a patra echipă.

Cadeţii pregătiţi de Horea Giurgiu au întâlnit pe teren propriu Academia de Volei “Lazăr Marius” şi avea nevoie de o victorie pentru a-şi asigura calificarea la turneul semifinal.

Motivaţi de acest aspect, voleibaliştii de la CSS Zalău au început mai bine meciul şi şi-au adjudecat primul set la 19.

În parţialul secund, rolurile s-au inversat, iar setul le-a revenit băieţilor pregătiţi de Marius Lazăr. Acest aspect nu a demoralizat echipa CSS-ului, care în cele din urmă şi-a trecut în cont şi următoarele două seturi şi a obţinut victoria finală.

Graţie acestei victorii, CSS Zalău va încheia pe locul 3 în Seria D, loc ce îi permite participarea la turneul semifinal. Atât CSS Zalău, cât şi Academia de Volei “Lazăr Marius” mai au de disputat câte o restanţă. Însă, momentan, meciurile au fost amânate în contextul epidemiei de coronavirus.


CSS Zalău – Academia de Volei “Lazăr Marius” 3 – 1 (19, -25, 17, 10)

CSS Zalău: Vlad Vasian, Jurge Alexandru, Nemes Marius, Luca Opriş, Reşca George, Răzvan Beldean, Rareş Alexa, Juhos Kevin, Ştefan Teglaş şi Vlad Almaş. Antrenor: Horea Giurgiu


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in JUNIORI