Connect with us

Sporturi

Cupa 8 Martie la tenis de masă şi-a desemnat câştigătorii

Competiţia s-a desfăşurat la două categorii de vârstă, 7 – 8 ani, 9 – 10 ani, atât la fete, cât şi la băieţi, precum şi la categoria de vârstă juniori. La finalul partidelor, Karina Pop, Antonio Taloş, Eliza Gâlgău, Răzvan Centea, Eliza Hurloi şi Ştefan Pop au fost marii câştigători ai primului loc


După ce la începutul acestei luni a avut loc Cupa Mărţişor la tenis de masă, la finele săptămânii trecute, a avut loc o nouă competiţie organizată de Asociaţia Judeţeană de Tenis de Masă, în parteneriat cu DJST Sălaj şi CSM Zalău.

Este vorba despre Cupa 8 Martie. Competiţia a adunat la start peste 30 de participanţi, reprezentanţi ai Clubului Sportiv Municipal Zalău, CSS Zalău şi CS Politehnica Cluj-Napoca.

Din păcate, nici de această dată, sportivii de la Clubul Copiilor Cehu Silvaniei nu au putut fi prezenţi, din cauza măsurilor în contextul epidemiei de coronavirus. Competiţia s-a desfăşurat la trei categorii de vârstă, 7 – 8 ani, 9 – 10 ani, atât la fete, cât şi la băieţi, precum şi la categoria de vârstă juniori.

Meciurile s-au desfăşurat în sala de tenis de masă din incinta Stadionului Municipal Zalău, iar la final s-a tras linie şi s-a întocmit clasamentul final.

În urma rezultatelor înregistrate, la cea mai mică categorie de vârstă, Karina Pop şi Antonio Taloş au obţinut locul 1. La categoria 9 – 10 ani, Răzvan Centea a jucat din nou impecabil şi după ce a câştigat locul 1 la Cupa Mărţişor, tânărul tenismen şi-a adjudecat primul loc şi la Cupa 8 Martie.

În ceea ce priveşte comptiţia fetelor, aceasta a fost câştigată de Eliza Gâlgău, toţi câştigătorii fiind legitimaţi la CSM Zalău. La junioare, o sportivă legitimată la CS Politehnica Cluj-Napoca a reuşit să se impună. Este vorba despre Eliza Hurloi. La juniori, competiţia a fost câştigată de Ştefan Pop, cel care a obţinut locul 1 şi la Cupa Mărţişor.

Câştigătorii au fost răsplătiţi pentru eforturile lor cu câte o cupă şi o diplomă din partea organizatorilor.

“Au fost două acţiuni reuşite, două competiţii foarte bune pentru copii. Ne dorim să păstrăm tradiţia şi să organizăm în fiecare an aceste competiţii”, ne-a declarat Victor Puie.


Rezultatele înregistrate la Cupa 8 Martie:

7 – 8 ani

Locul 1 – Karina Pop (CSM)

Locul 1 – Antonio Taloş (CSM)

9-10 ani fete

Locul 1 – Eliza Gâlgău (CSM)

Locul 2 – Alexandra Sima (CSM)

Locul 3 – Delia Fărcaş (CSM)

9 – 10 ani băieţi

Locul 1 – Răzvan Centea (CSM);

Locul 2 – David Bălănean (CSM)

Locul 3 – Alexandru Costea (CSS)

Junioare

Locul 1 – Eliza Hurloi (CS Politehnica Cluj-Napoca)

Locul 2 – Demjen Kata (CSM)

Locul 3 – Raisa Cotoi (CSM Zalău)

Juniori

Locul 1 – Ştefan Pop (CSM)

Locul 2 – David Podar (CSS)

Locul 3 – Matei Pop (CSM)


 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Sporturi