Connect with us

DIVIZIA A1

Prima victorie în play-off pentru Volei Municipal Zalău


Într-un meci disputat marţi,  Volei Municipal Zalău a câştigat cu 3 – 1 pe terenul celor de la Gloria Buzău, dar cu toate acestea a rămas pe locul 4


La trei zile după meciul de la Dinamo Bucureşti, Volei Municipal Zalău a disputat al doilea joc din play-off, care a avut loc tot în deplasare. Astfel, vicecampioana României a rămas în zonă şi marţi a jucat pe terenul celor de la Gloria Buzău, ocupanta locului 6.

În faţa acestei echipe, Volei Municipal Zalău a fost favorită certă, mai ales că a învins-o şi la precedentele întâlniri, cu 3 – 0.

Tot o victorie de 3 puncte a obţinut echipa lui Bogdan Tănase şi la al treilea duel cu Gloria Buzău, din acest sezon. Zălăuanii au controlat de o manieră clară primul set şi s-au impus cu 25 – 14!

În setul doi, situaţia s-a schimbat, iar Gloria Buzău a început să fie mai precisă. Gazdele s-au ţinut tare şi scorul a fost egal în multe momente, 6 – 6, 12 – 12, 18 – 18, formaţia din Buzău reuşind să preia conducerea la 19 – 18. Până la urmă setul doi s-a terminat cu scorul de 25 – 21 şi cei de la Gloria Buzău sperau într-un rezultat pozitiv în faţa vicecampioanei.

De data aceasta, zălăuanii nu au mai lăsat loc de emoţii şi setul trei l-au controlat la fel ca şi pe primul. După 3 – 6, 8 – 13 sau 17 – 22, în final, Volei Municipal Zalău s-a impus cu 18 – 25.

Jocul s-a terminat după setul patru, care a fost mai disputat, dar câştig de cauză a avut gruparea de sub Meseş care s-a impus cu 25 – 23. S-a terminat 3 – 1, iar Volei Municipal Zalău a obţinut prima victorie în play-off, dar în ciuda acestui succes a rămas tot pe locul 4. Zălăuanii s-au apropiat la două puncte de Dinamo, care miercuri va juca în deplasare la Unirea Dej.

Gloria Buzău – CSVM Zalău 1 – 3 (-14, 21, -18, -23) 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1