Connect with us

BOX

FOTO. Pugiliştii de la CSM Zalău s-au pregătit cu sportivi de la Salonta şi de la Universitatea Cluj

Secţia de box a Clubului Sportiv Municipal a organizat mai multe meciuri de verificare în care pugiliştii zălăuani şi-au măsurat forţele cu pugilişti de la Basti Box Salonta şi Universitatea Cluj


Antrenorii secţiei de box de la CSM Zalău sunt mereu activi şi caută cele mai bune variante pentru ca pugiliştii să atingă înalta performanţă.

De la antrenamente intense şi până la organizarea unor meciuri de verificare. Totul cu un singur scop, acela ca sportivii să fie în cea mai bună formă în momentul participării la competiţiile naţionale.

La finele săptămânii trecute, în sala de box de la CSM Zalău au avut loc mai multe meciuri de verificare, între sportivi de la clubul zălăuan şi pugilişti de la Basti Box Salonta şi Universitatea Cluj.

“Acţiunea a fost foarte benefică sportivilor şi se va repeta. Felicitări sportivilor şi mulţumim cluburilor pentru răspunsul pozitiv la invitaţie”, a declarat Adrian Popuţea.

După această acţiune, urmează la finalul săptămânii Campionatul Naţional de Tineret. Competiţia se va desfăşura în perioada 9 – 14 martie, la Giurgiu. Pentru această competiţie, CSM Zalău a deplasat un singur sportiv. Este vorba despre Andrei Roşca, care va boxa la categoria 81 kg.

Obiectivul zălăuanilor este cucerirea unei medalii. Până în prezent, palmaresul lui Roşca este 23 de victorii, în 28 de meciuri disputate.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in BOX