Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Poliţia explică cum Loganul Jandarmeriei s-a dat peste cap în Şimleu


O autospecială marca Dacia Logan ce aparţine Inspectoratului de Jandarmermi Judeţean “Menumorut Voievod” Sălaj şi care se afla în misiune pe strada Partizanilor din oraşul Şimleu a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Loganul Jandarmeriei este daună totală şi a rămas cu roţile în sus. Evenimentul rutier a avut loc duminică, 8 martie, la ora 13.30


Comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj

“Duminică, 8 martie a.c., la ora 13.15, pe Drumul Național 1H, în localitatea Șimleu Silvaniei, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, în timp ce conducea autoturismul, a efectuat virajul la stânga pentru a pătrunde pe strada Partizanilor, din localitate, fără a acorda prioritate de trecere autospecialei care se deplasa la o intervenție, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Încercând să evite coliziunea, autospeciala a acroșat o bordură și s-a răsturnat. În urma impactului nu au rezultat victime, doar pagube materiale.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu alcooltestul. Pentru șoferul autospecialei, rezultatul a fost negativ, iar în cazul șoferului de 39 de ani s-a evidențiat o alcoolemie de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de șoferul autoturismului s-a luat măsura sancţionării contravenționale cu amendă în sumă de 1.305 lei, iar ca măsură complementară, permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 90 de zile.”

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj