Connect with us

MINIFOTBAL

Bancarii la putere

Pentru supremaţia în Liga a IV-a s-au luptat două echipe, este vorba despre AS Onix şi BT Royal. Echipa Bazei Sportive, cu mulţi jucători experimentaţi, a controlat ostilităţile 80% din campionat, dar s-a pierdut cu firea şi a cedat iniţiativa celor de la BT Royal (foto). Bancarii nu au refuzat oportunitatea ivită şi s-au instalat în fotoliul de lider, poziţie pe care nu au mai părăsit-o până la finalul sezonului. Alături de ea, dreptul de a evolua în Liga a III-a l-au câştigat AS Onix şi Raton Ratin, echipa cu cel mai productiv atac şi care a furnizat golgeterul competiţiei, este vorba de Szigyarto Zsolt.

O altă grupare care ar putea evolua în eşalonul superior va fi Viper, care participă la meciurile de baraj. Însă pentru această, trebuie ca o echipă să renunţe la dreptul ei de a promova, dar şi cele retrogradate din eşalonul superior să piardă meciurile de baraj. Complicat acest scenariu, dar eficient pentru cursivitatea competiţiei. Sănătatea Spital şi Hovidiu’s Team se află în aceeaşi situaţie, iar meciurile se anunţă extrem de tensionate. Orice clipă de neatenţie poate să însemne pierderea şansei de a promova şi fără a te clasa pe un loc ce asigură acest lucru.

Dream Team a rămas deocamdată cu numele, deoarece rezultatele sunt departe de palmaresul deţinut de această echipă. Punctul nevralgic al “visătorilor” a fost defensiva, careia îi mai lipsea un gol primit pentru a atinge borna 200. Focus Team a impresionat prin inconstanţă, dar şi prin surprizele pe care le-a reuşit pe toată durata campionatului, operând modificări însemnate în clasament. Sponsorul acestei ligi, P&R Automobile” a dezamăgit, contabilizând nu mai puţin de 19 înfrângeri şi doar 11 victorii şi trei remize. Super Team a stat şi mai rău, părăsind învinsă terenul de 21 de ori. Pe penultimul loc s-a clasat Vio’s Team. fără realizări notabile în prima parte a sezonului, echipa s-a schimbat radical după câteva transferuri chiar de la Autoland Hosu Kyrattack, din Liga a II-a. Din acel moment, Vio’s Team a prins curaj, dar principala problemă a fost faptul că nu i-a avut la teren, de fiecare dată, pe aceeaşi jucător. Din câte se pare, lucrurile se vor schimba radical din sezonul viitor. Pe ultimul loc, cu cea mai dezamăgitoare prestaţie, se află Exin, care a adunat doar patru victorii şi un egal.        Ciprian PETRAN

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in MINIFOTBAL