Connect with us

Sporturi

Cadou de 8 martie. Oana Flonta a câştigat un turneu la Oradea

Tenismena de la CSM Zalău a avut o comportare deosebită la Cupa 8 Martie de la Oradea şi în finală a câştigat împotriva bunei sale prietene, Vanessa Nocaci, cele două fiind principalele favorite. Tot la competiţia din judeţul Bihor, Cezara But a obţinut locul 3 la senioare


La finele săptămânii trecute, la Oradea a avut loc Cupa 8 Martie la tenis de câmp. Printre participanţi am regăsit mai mulţi sălăjeni, care au participat la competiţia din judeţul Bihor cu gândul la locul 1.

Sălajul a fost reprezentat de către Daniela Cherecheş (ACS Sergiu Carp Tennis Club), Oana Flonta (CSM Zalău) şi  Cezara But (ACS Sergiu Carp Tennis Club).

Primele două au participat la categoria de vârstă 14 ani, în timp ce Cezara a participat la categoria de vârstă 18 ani.

Din rândul sălăjencelor, cel mai bun rezultat a fost obţinut de către Oana Flonta. Tenismena de la CSM Zalău a reuşit să câştige locul 1 la competiţia de la Oradea. Fiind favorita numărul 2 a turneului, Flonta a beneficiat de primul tur liber. A trecut de orădeanca Anna Gante, dar şi de favorita numărul 3, Andreea Barna, pentru a se calificat în finală.

În marea finală, într-un joc disputat luni dimineaţa, Oana Flonta a dispus în două seturi de buna sa prietenă, Vanessa Nocaci.

Sălăjeanca a câştigat primul set cu 6 – 3, iar în al doilea a avut o revenire de senzaţie. După ce Vanessa a condus cu 4 – 2 şi 5 – 3, tenismena de la CSM Zalău a revenit spectaculos şi a câştigat cu 7 – 5 setul doi.

Astfel, Oana Flonta şi-a făcut cadou cel mai frumos mărţişor, locul 1 la Cupa 8 Martie de la Oradea. Tot la categoria 14 ani, Daniela Cherecheş a trecut de un tur, fiind eliminată ulterior de Vanessa Nocaci, favorita numărul 1.

Deşi a participat la categoria 18 ani, Cezara But a avut o comportare foarte bună la Oradea şi a reuşit să obţină locul 3. Cinci sportive au fost în total la această categorie de vârstă şi s-a jucat după sistemul fiecare cu fiecare. Eleva lui Sergiu Carp a obţinut două victorii şi a suferit trei eşecuri, bilanţ ce i-a adus medalia de bronz la această competiţie.

Sursa foto: facebook Tennis Play By Bogdan Cuceu

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Sporturi