Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău a obţinut un punct în deplasarea de la Dinamo

Gruparea sălăjeană a revenit de la 2 – 0 şi a egalat situaţia la seturi. Însă, în tie-break, alb-roşii au fost mai siguri şi au câştigat în cele din urmă jocul


Volei Municipal Zalău s-a deplasat în Bucureşti, pentru duelul cu Dinamo, contând pentru prima etapă din play-off.

Sălăjenii aveau nevoie de victorie pentru a se apropia de podium, însă au început cum nu se poate mai prost şi după o oră de joc, Dinamo avea deja 2 – 0 la seturi.

Băieţii pregătiţi de Bogdan Tănase şi Bogdan Nicolae s-au trezit abia în setul 3 când au reuşit să se impună la capătul unui parţial ce a durat 26 de minute. Setul patru a fost unul “dramatic”, desigur, păstrând proporţiile.

Astfel, acest set a durat ceva mai bine de o jumătate de oră, în cele din urmă, Volei Municipal impunându-se cu 27 – 25, egalând şi situaţia la seturi, 2 – 2.

În tie-break, Dinamo a fost echipa mai sigură şi băieţii pregătiţi de Chermes s-au impus cu 15 – 10.

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe locul 3, în timp ce Volei Municipal s-a îndepărtat şi mai mult de ultimul loc de pe podium.

Consolarea Zalăului, dacă putem să o numim aşa, a fost faptul că a dat cel mai bun jucător al meciului, cel puţin din punct de vedere al punctelor reuşite. Este vorba despre Gabriel Cherbeleaţă, cel care a reuşit 25 de puncte.

Sursa foto: facebook Dinamo


Dinamo Bucureşti – Volei Municipal Zalău 3 – 2 (21, 19, -21, -25, 10)


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1