Connect with us

DIVIZIA A1

Răzvan Mihalcea, în proces cu Volei Municipal Zalău: ”Voi merge până la capăt să îmi câştig drepturile, dar şi pentru a se vedea unde sunt banii”


Internaţionalul român care a îmbrăcat cu succes tricoul formaţiilor de la poalele Meseşului timp de 8 ani a părăsit Volei Municipal cu mare amărăciune, după ce conducerea nu i-a mai plătit ultimele două salarii. Acum, voleibalistul de la Dinamo îşi caută dreptatea în instanţă, iar vineri la Judecătoria Zalău va fi prima înfăţişare a cauzei


Situaţia de la Volei Municipal Zalău a devenit cât se poate de delicată, după ce mai mulţi jucători au fost lăsaţi fără plata unor salarii. De un astfel de tratament a avut parte până şi cel mai vechi component al echipei – Răzvan Mihalcea.

Internaţionalul român a jucat la poalele Meseşului în perioada 2011 – 2019, iar în vară a semnat cu Dinamo. A decis să plece de la Zalău după ce la echipă au apărut probleme financiare, pe care le-a simţit pe propria piele, după ce conducerea nu i-a mai plătit ultimele două salarii din sezonul trecut.

”Eu am fost băiat bun ca toţi ceilalţi şi am tot aşteptat, fiindcă în repetate rânduri mi-a fost promis că îmi voi primi banii pentru ultimele două salarii. Am tot aşteptat, fiindcă eu am fost în relaţii cât de cât bune cu cei de acolo şi chiar am crezut că sunt oameni de calitate, dar se pare că m-am înşelat. Nu sunt singurul, fiindcă sunt absolut toţi băieţii în această situaţie”, ne-a declarat Răzvan Mihalcea.

Voleibalistul îşi caută acum dreptatea în instanţă şi a dat clubul în judecată, astfel că vineri, la Judecătoria Zalău va fi prima înfăţişare a cauzei.

” Voi merge până la capăt ca să îmi câştig drepturile, dar şi pentru a se vedea unde sunt banii. Cineva ar trebui tras la răspundere, fiindcă nu mi se pare normal ce se întâmplă. Nu mi se pare normal să dispară aşa mulţi bani şi pe nimeni să nu-i intereseze. Eu nu mă voi lăsa şi voi căuta în Bucureşti o instituţie care se ocupă cu aşa ceva. Până la urmă, a fost vorba de un proiect în baza căruia s-au dat bani pentru anumite cauze. Acei bani nu au fost daţi pentru a-i folosi cineva în propriul scop”, a spus jucătorul, care a părut indignat de tratamentul la care a fost supus.

 

”Păcat că brandul Volei Municipal Zalău se va pierde. Au venit doi oameni care au stricat totul”, a tunat Mihalcea

 Pentru Răzvan Mihalcea, Zalăul a fost a doua casă, iar în acest oraş a jucat 8 ani de zile, atât pentru Remat, cât şi pentru Volei Municipal.

”După atâţia ani în care am jucat la Zalău şi după atâtea performanţe acesta mi-a fost respectul acordat. Acum sincer, îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat acolo şi pentru tot ce am făcut. Anul trecut, în februarie când iar au fost probleme, puteam şi eu liniştit să pun ghetele în cui şi să nu mai fac nimic, până nu îmi primesc banii, dar am încercat să trag echipa după mine ştiind că vom primi banii. Până la urmă, au mai existat întârzieri, ca peste tot. Nu cred că aş fi plecat niciodată de la Zalău, dacă nu erau aceste probleme financiare. Mi-am simţit bine şi mi-am făcut foarte mulţi prieteni acolo. Dar ce era să fac?”, ne-a declarat Mihalcea, care crede că prin astfel de probleme, brandul echipei zălăuane va avea de suferit.

“Păcat că acest brand pe care îl avea Volei Municipal Zalău se va pierde. După ce o grămadă lume s-a luptat ca să fie bine la această echipă, au venit doi oameni care au stricat totul”, a încheiat internaţionalul român.

Timp de 8 ani, valorosul voleibalist a cucerit cu gruparea sălăjeană cam tot ce se putea cuceri în România, medaliile de aur, argint şi bronz, dar şi Cupa României.

Campion al României în anii 2012 și 2017, vicecampion al României de patru ori (2014, 2015, 2016, 2019), medalie de bronz în anul 2013, dar şi trei Cupe ale României (2012, 2015 și 2016), acesta este palmaresul lui Mihalcea în tricoul formaţiei zălăuane.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 11 martie. 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1