Connect with us

BOX

FOTO. Şase pugilişti de la CSM Zalău au obţinut locul 1 la Cupa Bihorului

Elevii lui Ioan Dragoş şi Adrian Popuţea au avut o comportare foarte bună la competiţia din judeţul vecin şi dintre cei 9 sălăjeni care au boxat, nu mai puţin de 6 dintre aceştia au obţinut locul 1


Recent a avut loc Cupa României la box feminin, acolo unde Diana Tănăsescu a reuşit să obţină locul 1. După acea competiţie importantă, pugilistele de la CSM Zalău, alături de alţi colegi, au participat la finele săptămânii trecute la ediţia a VIII-a a Cupei Bihorului.

Gala de box din judeţul vecin s-a desfăşurat în sala de sport a Liceului Don Orione, duminică, 1 martie. Clubul Sportiv Municipal Zalău a fost reprezentat de 11 sportivi, dintre care doar 9 au boxat.

De la secţia din Şimleu Silvaniei, clubul sălăjean a fost reprezentat de David Cosma, Cristian Balint, Sergiu Todoran, Mario Pop, Daniel Tănăsescu şi Diana Tănăsescu, în timp ce de la secţia din Zalău au participat Rareş Grama, Antonio Traian, Cristian Terec, Andrei Roşca şi Szatmari Maria.

Din delegaţia sălăjeană, Andrei Roşca nu a avut adversar, în timp ce Diana Tănăsescu (campioana naţională din 2019 şi proaspăt câştigătoare a Cupei României) a fost invitată la această competiţie.

Dintre cei 9 pugilişti care au urcat în ring, nu mai puţin de 6 au reuşit să urce pe locul 1. Este vorba despre David Cosma, Rareş Grama, Daniel Tănăsescu, Szatmari Maria, Cristian Balint şi Antonio Traian.

Pe locul 2, la ediţia a VIII-a a Cupei Bihorului s-au clasat Cristian Terec, la capătul unui meci foarte echilibrat, dar şi Sergiu Todoran şi Mario Pop.

După această competiţie, pentru pugiliştii de la CSM Zalău urmează la începutul săptămânii viitoare să facă deplasarea la Giurgiu, pentru Campionatul Naţional de Tineret.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in BOX