Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău încă nu şi-a achitat datoriile la Federaţie!

Deşi termenul limită era 1 martie, vicecampioana încă a rămas cu restanţe mari la forul condus de Gheorghe Vişan, iar acest subiect urmează să fie dezbătut acum în Adunarea Generală, ce are loc pe 26 martie. În acest sens, gruparea zălăuană riscă să fie dezafiliată


Începând din sezonul 2017 – 2018, Volei Municipal Zalău a acumulat datorii tot mai mari către Federaţia Română de Volei. Deşi forul condus de Gheorghe Vişan a tot înştiinţat clubul zălăuan, aceste datorii nu s-au stins, iar luna trecută, restanţele echipei zălăuane faţă de FRV erau de 93.067 lei.

Cum Primăria Zalău este finanţatorul principal al echipei, FRV a ţinut să înştiinţeze şi autorităţile locale despre această problemă delicată, iar ultima înştiinţare avea şi un mesaj clar.

“Dacă această datorie nu va fi achitată până la data de 1.03.2020, se va pune în discuţia Adunării Generale, aplicarea prevederilor Art. 26.1, lit. C, din Statutul Federaţiei Române de Volei”.

A trecut şi data de 1 martie, iar conducerea vicecampioanei tot nu a reuşit să achite această sumă de peste 90.000 de lei. Din câte se pare, s-au plătit vreo 5.000 de lei, iar acum acest subiect urmează să fie dezbătut şi în cadrul Adunării Generale, care este programată pe data de 26 martie.

“Am dat un termen pentru plata acelor datorii şi a rămas că Primăria Zalău va achita acea sumă. S-au plătit undeva la 5.000 de lei, dar Primăria Zalău a promis că va achita datoriile. Acum rămâne de văzut”, a spus Gheorghe Vişan, preşedintele Federaţiei Române de Volei.

Conducătorul voleiului românesc speră ca această problemă să fie rezolvată până la Adunarea Generală. În caz contrar, Volei Municipal Zalău riscă sancţiuni dure, printre care şi dezafilierea!

Trebuie precizat că din spusele preşedintelui de la Federaţia de volei, acea sumă de peste 90.000 de lei s-a acumulat în perioada 2018 – 2020.

Au fost mai multe înştiinţări despre aceste restanţe, dar cu toate că cei din conducere au promis în repetate rânduri că se vor achita de obligaţiile financiare, se pare că nu s-au ţinut de cuvânt.

Din ce se poate observa, vicecampioana României are datorii şi la unii jucători, astfel că o parte dintre voleibalişti încearcă acum să îşi caute dreptata în instanţă şi au dat clubul în judecată.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1