Connect with us

FOTBAL

Liviu Antal câştigă un nou trofeu cu Zalgiris


După ce în 2018 a reuşit să îşi treacă în palmares Cupa Lituaniei, fotbalistul şimleuan a cucerit şi Supercupa. Zalgiris a câştigat acest trofeu după ce a învins-o pe campioana Suduva cu 1 – 0


Liviu Antal are deja vechime în Lituania, acolo unde a ajuns în vara anului 2017. De doi ani şi jumătate evoluează şimleuanul la Zalgiris, o formaţie care an de an se bate pentru trofee.

De când şimleuanul joacă la această echipă, Zalgiris a cucerit două trofee. După Cupa Lituaniei obţinută în 2018 a venit şi Supercupa, pe care echipa lui Antal a câştigat-o săptămâna trecută, în faţa campioanei Suduva.

Acest trofeu a deschis oficial sezonul din 2020, astfel că Zalgiris a început cum nu se putea mai bine, reuşind să câştige trofeul în faţa marii rivalei. Într-o partidă în care Antal a jucat tot meciul, Zalgiris s-a impus cu 1 – 0, printr-un gol marcat pe final.

“Este un trofeu important pentru noi ca şi jucători, dar şi pentru club. Cu atât mai mult este şi mai important că am început cu dreptul acest an şi am câştigat împotriva echipei cu care ne batem la titlu de când sunt eu în Lituania. După acest trofeu sunt sigur că încrederea în fiecare jucător este mai mare”, ne-a declarat Liviu Antal.

La final de săptămână începe şi noul campionat al Ligii 1 din Lituania care are la start doar 6 echipe. Se anunţă o bătălie interesantă, în condiţiile în care vor avea loc 30 de etape, iar “fiecare va juca cu fiecare” de şase ori.

Vor fi astfel şase derby-uri între campioana Suduva şi vicecampioana Zalgiris, primul urmând a avea loc pe 7 aprilie.

“Acum este important să ne focusăm pe campionat. Am avut două zile în care ne-am bucurat de acest trofeu, dar acum este momentul să revenim la antrenamente la fel de implicaţi şi concentraţi pentru a începe şi campionatul cu dreptul”, a spus Liviu Antal.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL