Connect with us

Sporturi

Cezara But şi Daniela Cherecheş pe podium la Tg Mureş

Tenismenele de la ACS Sergiu Carp Tennis Club au avut o comportare foarte bună la Cupa Mureş unde au reuşit să urce pe podium la categoria de vârstă 16 ani, respectiv 14 ani


La finele săptămânii trecute, oraşul Târgu Mureş a găzduit Cupa Mureş la tenis de câmp. Turneul s-a desfăşurat în organizarea CSM Târgu Mureş, sub egida Federaţiei Române de Tenis. Organizatorii au propus patru categorii de vârstă, iar  la două dintre acestea am regăsit şi două sportive din judeţul Sălaj.

Este vorba despre Cezara But şi Daniela Cherecheş, ambele legitimate la ACS Sergiu Carp Tennis Club. Prima tenismenă a participat la categoria de vârstă 16 ani, în timp ce Daniela şi-a măsurat forţele cu fetele de la categoria de vârstă 14 ani.

La această categorie s-au înscris 5 sportive şi s-a jucat fiecare cu fiecare. Daniela Cherecheş a avut o comportare bună şi a câştigat două partide care în final i-au adus locul 3 la competiţia din Târgu Mureş. La categoria de vârstă 16 ani, Cezara But s-a duelat cu alte şapte sportive.

S-a întocmit un tablou eliminatoriu, iar eleva lui Sergiu Carp a trecut cu 6 – 0, 6 – 3 de Andreea Lulea de la CSS Mediaş. Calificată în semifinalele competiţiei, Cezara But a fost eliminată de favorita numărul 2, după ce a pierdut împotriva Denisei Şandru, scor 2 – 6, 4 – 6.

Prin urmare, atât Daniela Cherecheş, cât şi Cezara But au fost nevoite să se mulţumească cu locul 3 şi vor folosi această experienţă pentru turneele următoare unde speră să obţină o clasare şi mai bună.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Sporturi