Connect with us

DIVIZIA A1

Vicecampioana României pierde și în Bănie, îndepărtându-se de podium


În ultimul joc din campionatul regulat, CS Volei Municipal Zalău a bifat încă un eșec, al cincilea din acest campionat, și a s-a distanțat la patru puncte față de podiumul  din Divizia A1


Sâmbătă, la amiază, în capitala Olteniei, a avut loc duelul dintre SCMU Craiova şi CS Volei Municipal Zalău.

Altfel spus, ultimul meci din campionatul regulat pentru elevii lui Bogdan Tănase.

Altcândva un mare derby, meciul a fost la discreţia gazdelor. La fel ca şi la ultimele înfruntări, vicecampioana României a avut o prestaţie palidă şi cu un joc modest.

În primul set, sălăjenii au evoluat mai bine şi au reuşit surprinzător să câştige (scor 24 – 26).

A fost doar un pai pe foc, deoarece oltenii au întors soarta partidei şi au câştigat fără emoţii următoarele seturi, la 16, 17 şi 18!?

Cum Dinamo Bucureşti – ocupanta locului trei din clasamentul Diviziei A1 – s-a impus la Buzău (scor 3 – 2), gruparea condusă de familia Coţa a terminat campionatul pe un modest loc 4.

Mai mult, Leo Del Bosco şi compania au rămas la 11 puncte în spatele campioanei Arcada Galaţi (gruparea de pe Dunăre are şi un joc în minus), 7 puncte în spatele echipei SCMU Craiova şi la patru puncte în spatele celor de la Dinamo Bucureşti!?

În aceste condiţii, şansele Zalăului de a “pupa” o medalie sunt minime, deşi bugetul a fost unul generos, la fel ca şi în ultimii ani…

Urmează acum play-off-ul, în care se vor desfăşura încă 10 partide, adică “duble” cu Arcada Galaţi, SCMU Craiova, Dinamo Bucureşti, Unirea Dej şi Gloria Buzău.

Măcinată de probleme financiare cauzate de un management total defectuos şi, părăsită de fani, CS Volei Municipal nu mai regăseşte forţa de altcândva.

Mai mult, fosta campioană a României este ameninţată de Federaţie cu dezafilierea, din cauza datoriilor mari faţă de FRV.

 

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 4 martie.


SCMU Craiova – Volei Municipal Zalău 3 – 1 (-24, 16, 17, 18)


 

Sursa foto: Sportul Doljean

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Adrian

    29 February 2020 at 16:37

    ce dazfiliere , voi numai sa puneti paie pe foc stiti? sunteti platiti de pnl?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1