Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău a pierdut procesul cu Vlad Cuciureanu


Fostul jucător al formaţiei zălăuane şi-a recuperat suma de bani pe care o avea de primit din finalul sezonului 2017 – 2018, iar instanţa a decis ca oficialii de la vicecampioana României să-i achite voleibalistului şi cheltuielile de judecată


Problemele financiare de la Volei Municipal Zalău nu datează de o zi sau două sau de câteva luni ci chiar de aproape doi ani.

Astfel, chiar şi în sezonul 2017 – 2018 au mai fost astfel de derapaje ale conducerii, iar unii dintre jucători au fost lăsaţi fără drepturile băneşti.

În această situaţie s-a aflat şi Vlad Cuciureanu, cel care în 2017 a fost campion al României cu Volei Municipal şi a mai jucat sub Meseş până în mai 2018.

Voleibalistul a plecat de la echipă fără să îşi primească ultimul salariu, însă a dat clubul în judecată şi a reuşit să îşi recupereze banii, aproximativ 12.000 de lei.

Cuciureanu a reşit într-un final să îşi recupereze şi cheltuielile de judecată, aproximativ 1.500 de lei.

 “Eu am avut de primit un salariu din 2018, dar am acţionat clubul în judecată şi mi-am recuperat banii imediat, prin octombrie 2018. Ce au mai rămas au fost cheltuielile de judecată, undeva la 2.000 de lei. Am decis să îmi recuperez până şi ultimul leu, dar din ce văd sunt unul dintre jucătorii norocoşi, pentru că am văzut că mai mulţi foşi colegi încearcă să îşi recupereze banii în instanţă. Păcat de situaţia care este la Zalău. A fost o situaţie bună acolo, dar dintr-o dată s-a stricat”, a spus Vlad Cuciureanu pentru Sportul Sălăjean.

Cuciureanu: “Mă bucur că am putut să îmi pun amprenta la victoria Arcadei de la Zalău”

Din vara anului 2018, Vlad Cuciureanu joacă pentru Arcada Galaţi, cu care a câştigat un titlul de campion. Voleibalistul are şanse să îşi mai treacă în CV o astfel de performanţă, Arcada fiind lider detaşat în Divizia A1, înainte de startul play-off-ului.

Sâmbătă, Cuciureanu a revenit la Zalău ca şi adversar şi a părut surprins că la un astfel de derby, tribunele sălii au fost pe jumătate goale.

“Când eram eu la Zalău la sală veneau mai mulţi spectatori, chiar şi când jucam cu echipe mai slabe. Acum, la partida cu campioana am văzut puţină lume. Mie îmi pare rău de ce se întâmplă la Zalău. Eu chiar mi-am dorit să mai joc acolo”, ne-a declarat Vlad Cuciureanu, care a savurat din plin succesul campioanei din meciul cu Volei Municipal Zalău.

“Am avut încredere în colegi, dar nu mă aşteptam să iasă atât de bine. Mă bucur că am intrat şi eu şi am putut să îmi pun amprenta asupra acestei victorii. Pare că ne-am desprins în lupta la titlu, dar mai sunt în joc 30 de puncte şi trebui să fim atenţi”, a mai spus jucătorul.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 26 februarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1