Connect with us

DIVIZIA A1

Laurenţiu Lică, înaintea meciului cu Volei Municipal Zalău: “Nu există o favorită”

Cel mai bun voleibalist al României consideră că disputa dintre olteni şi sălăjeni o să fie una aprigă şi tocmai din acest motiv nu există o favorită înaintea acestui joc


Fără doar şi poate, Laurenţiu Lică este un model de urmat pentru toţi copiii care îşi propun să atingă cel mai înalt nivel al performanţei, atât din puncte de vedere sportiv, cât şi extra sportiv.

Ajuns la 40 de ani, Lică este cel mai bun voleibalist al României şi coşmarul multor echipe din Divizia A1, printre care şi Volei Municipal Zalău.

Sâmbătă, de la ora 13.30, gruparea sălăjeană se va duela cu SCMU Craiova, iar înaintea acestui joc, Laurenţiu Lică consideră că nu există o favorită, deşi dacă ar fi să luăm în calcul ultimele două deplasări ale zălăuanilor, oltenii ar pleca cu prima şansă.

În ultimele două deplasări, Volei Municpial a pierdut pe terenul lui “U” Cluj şi a avut nevoie de cinci seturi pentru a câştiga la Baia Mare cu Ştiinţa Explorări.

Una peste alta, disputa dintre SCMU Craiova şi Volei Municipal Zalău se anunţă una extrem de disputată.

“Având în vedere ultimele rezultate din întâlnirile directe, nu există o favorită în acest neci. Ne dorim să câştigăm acest joc şi implicit locul 2 în clasament, dar ştim că va fi un meci aprig disputat”

 Laurenţiu Lică – jucător SCMU Craiova

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1