Connect with us

FOTBAL

Ultima verificare pentru SCM Zalău, cu Sportul Şimleu

SCM Zalău dispută sâmbătă, la Treznea, de la ora 14.00, ultimul joc amical din această iarnă, urmând să se dueleze sub Măgură cu liderul Ligii a IV-a Sălaj


Perioada de pregătire se apropie de final la SCM Zalău, care săptămâna viitoare va susţine primul meci oficial, urmând să evolueze în deplasare,  la Unirea Dej.

Până atunci însă, gruparea zălăuană mai avea programate două jocuri de verificare, cu Dumbrava Gîlgău şi cu Sportul Şimleu, ambele în deplasare. Doar jocul cu Sportul Şimleu se va mai juca, sâmbătă, de la ora 14.00, deoarece partida cu Dumbrava s-a anulat din cauza stării terenului.

Iniţial, jocul era programat la poalele Măgurii. Până la urmă, întâlnirea se va desfăşura la Treznea.

“Nu vom mai juca cu Dumbrava pentru că am înţeles că terenul este moale la Gîlgău.Oricum, noi am jucat multe meciuri de verificare şi există o oarecare stare de oboseală. Vom mai disputa partida amicală cu Sportul Şimleu şi apoi vom intra în linie dreaptă cu pregătirea pentru meciul cu Unirea Dej”, a spus Marius Paşca.

Amicalul cu Sportul Şimleu va fi al optulea a din această iarnă. SCM a mai juca cu Foresta Tileagd, Sănătatea Cluj,  Sepsi Sf. Gheorghe, ACS FC Recea, juniorii de la “U” Cluj, Someşul Dej şi Minaur Baia Mare.

În altă ordine de idei, să spunem că micile probleme medicale de la SCM Zalău s-au rezolvat, iar în aceste zile, antrenorul a avut la antrenamente toţi jucătorii.

Şi mai important, formaţia zălăuană se pregăteşte pe teren de iarbă, astfel că antrenamentele din aceste zile au avut loc la baza sportivă din Treznea.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL