Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău, deplasare infernală la Craiova

Vicecampioana României încheie sezonul regulat pe terenul celor de la SCMU Craiova, unde a obţinut o singură victorie în ultimii 5 ani. Volei Municipal are de înfruntat o echipă care traversează o formă bună şi care ocupă locul secund, având patru puncte avans în faţa Zalăului


Sâmbătă, ora 13.30, Sala Polivalentă din Craiova: SCMU Craiova – Volei Municipal Zalău

Sezonul regulat din Divizia A1 se termină la finalul acestei săptămâni când are loc etapa a XVIII-a.

Pentru Volei Municipal Zalău, ultima rundă din retur aduce un meci extrem de dificil, în deplasare la SCMU Craiova, o formaţie care este într-o formă bună şi care în acest retur a luat un punct şi campioanei Arcada Galaţi.

SCMU Craiova vine după şase victorii consecutive, toate de 3 puncte, iar printre aceste victorii se numără şi un categoric 3 – 0 pe teren propriu cu Dinamo Bucureşti.

Toate aceste rezultate pozitive au făcut ca trupa lui Dănuţ Pascu să urce pe locul secund, având 40 de puncte şi şanse mari de a intra în play-off de pe locul 2.

Volei Municipal Zalău vine după o perioadă nefastă în care a disputat partide pe bandă rulantă şi a pierdut puncte cu Explorări Baia Mare, Unirea Dej, iar sâmbăta trecută a fost surclasată de Arcada Galaţi.

Echipa pregătită de Bogdan Tănase a mai spălat din ruşine şi a câştigat restanţa cu Gloria Buzău, dar cu toate acestea a rămas pe locul 4, cu 36 de puncte.

Gruparea de sub Meseş şi-a mai refăcut moralul şi pleacă la Craiova pentru a-şi îmbunătăţi situaţia din clasament, astfel că speră la un rezultat pozitiv.

Pe acest teren, Volei Municipal Zalău a obţinut doar o singură victorie în ultimii 5 ani, în sezonul trecut, în play-off, când s-a impus cu 3 – 2.

La prima vedere, SCMU Craiova pare favorită, având avantajul terenului propriu şi a formei sportive, însă şi Volei Municipal merge în Bănie cu gândul să repare ce a stricat în ultimele săptămâni şi de a obţine un rezultat bun.

Şansele ca vicecampioana să intre în play-off de pe un loc mai bun sunt însă mici, deoarece este la două puncte în spatele celor de la Dinamo, care în ultima rundă vor juca în deplasare la Gloria Buzău.

Ar fi nevoie ca vicecampioana să câştige 3 puncte în Bănie, iar Dinamo să nu obţină niciun punct la Buzău, pentru ca Volei Municipal să ajungă pe locul 3 înainte de începerea play-off-ului.

Partida dintre SCMU Craiova şi Volei Municipal Zalău se dispută sâmbătă, de la ora 13.30 şi va putea fi urmărită în direct pe TVR 3.

După această partidă, vicecampioana îşi va îndrepta atenţia spre play-off, faza superioară a campionatului urmând să înceapă pe data de 7 martie.

Dacă va încheia sezonul regulat pe locul 4, Volei Municipal Zalău va juca în deplasare în primele două etape din play-off.

Aproape că nu mai poate fi pusă în discuţie lupta la titlu, în condiţiile în care Arcada este net superioară la toate capitolele şi are un avantaj de 11 puncte în faţa Zalăului.

În ceea ce priveşte componenţa play-off-ului, aceasta se cunoaşte de etapa trecută, iar în faza superioară a campionatului vor intra Arcada Galaţi, SCMU Craiova, Dinamo, CSVM Zalău, Unirea Dej şi Gloria Buzău.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. stelu

    28 February 2020 at 11:47

    Deci ,nu mai sunt probleme cu banii ? Sau nu mai comentati?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1