Connect with us

Ştiri din Sălaj

ULTIMA ORA: PNL Sălaj și-a desemnat candidatul pentru Primăria Zalău


Astăzi, 27 februarie, Biroul Politic Local al celui mai mare partid de dreapta a aruncat în luptă candidatul cu care vrea să câștige cea mai importantă primărie din județ. Vasile Bulgărean este propunerea PNL pentru Primăria Zalău


Vasile Bulgărean, directorul Colegiului Național Silvania, a fost validat de Biroul Politic Local (BPL) al PNL Zalău pentru a candida la primăria municipiului. Decizia pentru susținerea acestei candidaturi a fost luată în ședința din 27.02.2020, cu unanimitate de voturi, iar Comitetul Director Județean (CDJ) urmează să valideze această propunere.

“Le mulțumesc colegilor pentru susținere și pentru încredere. Tratez cu maximă seriozitate și responsabilitate această candidatură și îmi doresc, la fel ca majoritatea zălăuanilor, ca orașul să se dezvolte în următorii ani sub coordonarea unei echipe de dreapta. Totodată, eu și colegii mei ne declarăm întreaga disponibilitate pentru a stabili o strategie alături de celelalte forțe anti-PSD, astfel încât, după scrutinul din iunie, cu susținerea cetățenilor, să așezăm Zalăul și Sălajul pe un traseu al dezvoltării și al îmbunătățirii calității vieții, precum județele și municipiile conduse de colegii noștri liberali – Cluj, Alba Iulia, Oradea”, a declarat Vasile Bulgărean.

Vasile Bulgărean are 55 de ani, este doctor în matematici și director al Colegiul Național Silvania. Liderul liberal a mai ocupat funcția de inspector șef al Inspectoratului Județean Școlar Sălaj, precum și de director al școlii gimnaziale Corneliu Coposu din Zalău.

#PNLSălaj #ZalăulLiberal #VasileBulgărean #administrațieliberală

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj