Connect with us

Ştiri din Sălaj

PNL Sălaj: “Lipsit de viziune și idei, PSD-istul Ciunt se laudă cu proiectele liberalilor”

PNL Sălaj – Comunicat de presă

Aflată pe ultima sută de metri la conducerea Zalăului, administrația Ciumei Roșii, găsește de cuviință să se laude cu proiectele demarate de fostul primar liberal al muncipiului. Proiecte pe care nu le considerau oprtune în urmă cu trei ani.

Dar lipsa ideilor originale, dublul limbaj și populismele ieftine fac parte din recuzita PSD-istă, atât la nivel național, cât și la nivel local.

Astfel, în mass media locală au apărut știri referitoare la construirea unei baze sportive și a unui bazin de înot în zona Dâmbul Morii. Ce au omis să precizeze pesedeii zălăuani e că acest proiect aparține PNL și că a fost demarat încă din 2011, când a fost aprobat un PUZ pentru bază sportivă, stadion, sală polivalentă, teren de înot etc., în zona Dâmbul Morii.

De asemenea, tot în mandatul liberalilor au continuat demersurile – a fost emis certificatul de nomenclatură stradală și au continuat demersurile pe lângă autoritățile centrale.

Din păcate, Guvernele PSD-iste i-au pedepsit pe zălăuani, tergiversând realizarea acestui proiect important.

Sigur, nici actualul primar nu considera importantă această investiție și susținea (în același stil al populismului deșănțat PSD-ist) că ar fi mai importante alte obiective, precum parcul industrial (de care nu s-a ales nimic sub conducerea Ciunt, Bălăjel & Co).

Trebuie remarcat că sub  #GuvernareLiberală și Ministerul Dezvoltării este mai atent la problemele zălăuanilor. Spre deosebire de PSD – iști, noi nu punem la îndoială necesitatea acestui proiect.

Din contră, îl considerăm necesar și vom susține realizarea acestuia. Ne-am fi dorit însă ca liderii PSD-iști să aibă un dram de decență și responsabilitate și să recunoască realitatea evidentă și să nu-și aroge merite care nu le aparțin.

Dar, până la urmă, nu ar trebui să avem pretenții când vorbim despre susținătorii și aplaudacii pușcăriașului Liviu Dragnea sau a „reducătoarei de democrație” – Viorica Dăncilă…

(P.)

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj