Connect with us

Ştiri din Sălaj

Liderul PSD Sălaj, Ionel Ciunt, despre situaţia politică actuală


Noul preşedinte al social-democraţilor din Sălaj se declară îngrijorat de situaţia politică din România. Ionel Ciunt susţine că preşedintele Iohannis a ales să prelungească criza politică deja existentă. Liderul PSD acuză liberalii că se preocupă de cu totul altceva, decât cu problemele reale ale românilor


Ieri, preşedintele României a avut consultări cu partidele politice, în urma cărora a luat decizia de al desemna premier pe actualul ministru al Finanţelor, Florin Cîţu. După această mutare a preşedintelui Iohannis, liderul PSD Sălaj a reacţionat.

“Din punctul meu de vedere, este îngrijorătoare situația politică actuală, mai cu seamă că, în urma consultărilor dintre domnul președinte cu reprezentanții partidelor politice se prefigurează o variantă de prelungire a crizei politice deja existente. Cred că temele de care este preocupat Partidul Național Liberal îi interesează mai puțin pe români, care sunt îngrijorați de situația existentă privind infecțiile cu Coronavirus, deprecierea monedei naționale, împrumuturile de pe piața monetară (care cresc de la o zi la alta) și exemplele ar putea continua”, a declarat pentru Ştirile din Sălaj, preşedintele PSD Sălaj, Ionel Ciunt.

Desemnarea lui Florin Cîțu prim-ministru nepotrivită pentru că are două avize negative şi o moţiune simplă adoptată împotriva lui

“Desemnarea domnului Cîțu pentru funcția de premier consider că este nepotrivită, mai ales că a primit aviz negativ de două ori din partea comisiilor de specialitate din Parlament pentru funcția de ministru al Finanțelor Publice, iar o moțiune simplă împotriva lui a fost adoptată, cu recomandarea de a fi schimbat din funcție”, a declarat liderul PSD Sălaj, Ionel Ciunt.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj