Connect with us

FOTBAL

Andrei Vlad Pavel: “Nu ar trebui să se pună problema ca SCM Zalău să rămână în Liga a III-a”

Atacantul care are meciuri în prima ligă cu Ceahlăul Piatra Neamţ a venit cu gânduri bune la formaţia sălăjeană şi consideră că obiectivul salvării de la retrogradare se poate atinge fără nicio emoţie, în condiţiile în care echipa are un lot bun pentru retur


Clasată pe penultimul loc în Seria a V-a, SCM Zalău a căutat întăriri în această iarnă pentru ca în retur să aibă un lot mult mai valoros cu care să se salveze de la retrogradare.

Nouă achiziţii a reuşit gruparea de sub Meseş, iar toţi jucătorii aduşi la Zalău au experienţă în ligile superioare.

Cel mai sonor transfer este Laurenţiu Iorga, fost campion cu Oţelul Galaţi, însă în Liga 1 a jucat Andrei Vaştag, dar şi atacantul Andrei Vlad Pavel.

Originar din Piatra Neamţ, Pavel a jucat în prima ligă pentru Ceahlăul, unde a şi marcat câteva goluri, iar în 2012 a ajuns la Steaua, formaţie pentru care nu a apucat să joace în niciun meci.

A fost împrumutat înapoi la Piatra Neamţ, unde a jucat până în 2015, când s-a transferat la SC Bacău, în Liga a III-a.

A mai evoluat la Aerostar Bacău în eşalonul secund şi la Foresta Suceava în Liga a III-a, iar din această iarnă a ales să vină la SCM Zalău pentru a pune umărul la salvarea echipei.

 “Am ales să vin la Zalău pentru că a fost şi o curiozitate să văd care este nivelul în această serie, faţă de seria din Moldova unde am mai jucat. Totodată am venit la Zalău să ajut prin contribuţia mea la salvarea echipei şi din sezonul viitor să tindem spre un obiectiv mai îndrăzneţ”, a spus Andrei Pavel.

Atacantul spune că la Zalău a întâlnit condiţii bune şi un lot valoros şi este de părere că SCM nu ar trebuie să aibă emoţii în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

“Condiţiile sunt bune. Important este ca toţi din echipă să tragă în acelaşi sens, adică acela de a ne salva, pentru că asta este tot ce contează, când toţi jucătorii sunt conştienţi de ce au de făcut şi sunt implicaţi total. Cu siguranţă ne vom îndeplini obiectivul şi nu ar trebui să se pună problema ca SCM Zalău să rămână în Liga a III-a. Sper ca prin evoluţiile mele să pun umărul la salvarea echipei. Consider că am făcut o alegere normală că am venit la Zalău şi reuşitele vor spune dacă a fost un pas în faţă sau nu”, ne-a declarat Andrei Pavel.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL