Connect with us

Ştiri din Sălaj

Liderul UDMR Sălaj, deputatul Seres Denes, despre situaţia politică actuală


Unul dintre cei mai longevivi parlamentari români, cu 7 legislaturi bifate şi unul dintre cei mai experimentaţi politicieni, deputatul Sereş Deneş – preşedintele UDMR Sălaj vorbeşte în exclusivitate pentru Ştirile din Sălaj despre situaţia politică actuală, candidatul desemnat ca premier şi despre problemele care vor afecta România pe plan economic şi nu numai


Desemnarea lui Câţu suferă probleme şi nu are în spate o majoritate parlamentară

“Din punctul meu de vedere este o situaţie nemaiîntâlnită în România. Nu avem stabilitate, nu avem Guvern. Avem un gurvern care a pica prin moţiune de cenzură şi avem şi o decizie a CCR prin care a fost dată peste cap nominalizarea domnului Orban ca şi premier. La ora actuală avem din nou o nominalizare în persoana ministrului Finanţelor care de astfel iar suferă nişte probleme. În primul rând nu văd aceea majoritate parlamentară care stă în spatele domnului prim-ministru desemnat. În condiţiile în care noi dorim ca să avem un guvern politic, iar un guvern minoritar nu funcţionează la ora actuală în Parlamentul României. Din punctul meu de vedere în cele 10 zile pe care le are la dispoziţie, prim-ministrul desemnat trebuie să-şi creeze o majoritate parlamentară. În condiţiile în care nu reuşeşte acest lucru nu cred că va fi un guvern funcţional”, a declarat liderul UDMR, Seres Denes vizavi de situaţia politică din România.

Criza politică afectează economia ţării şi implicit pe fiecare român

“În statele unde avem o economie funcţională, unde economia nu depinde atât de mult de politică, schimbările dese de guvern şi instabilitatea politică poate nu afectează atât de mult. Dar la noi în România având în vedere că încă politicul are o influenţă foarte importantă asupra economiei, instabilitatea guvernamentală influenţează mult economia”, declară preşedintele UDMR Sălaj, Seres Denes.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj