Connect with us

TENIS

FOTO. Prezenţă numeroasă la prima ediţie a Cupei Cronos Impex

Competiţia de tenis de câmp a fost organizată de AS Tennis Play By Bogdan Cuceu şi a adunat la start peste 30 de participanţi. La prima ediţie au fost meciuri la nivelele 5, 6 şi 7, având în vedere că această competiţie este cuprinsă în calendarul Tenis Partener


Tenisul de câmp este unul dintre cele mai iubite sporturi în judeţul Sălaj, iar sute de copii practică acest sport cu gândul că vor călca pe urmele Simonei Halep sau ale lui Ilie Năstase sau Ion Ţiriac.

Tocmai de aceea, în fiecare an au loc diferite turnee la Zalău, din dragoste şi pasiune pentru tenis.

Ultima competiţie găzduită de oraşul de la poalele Meseşului a fost Cupa Cronox Imprex. Competiţia face parte din circuitul Tenis Partener şi în perioada 21 – 23 februarie şi-a consumat prima ediţie.

Clubul responsabil de organizarea acestui turneu este AS Tennis Play By Bogdan Cuceu, cu sprijinul Cronos Impex SRL, iar meciurile s-au desfăşurat la Baza de Tenis a Primăriei Zalău.

Deşi s-a aflat la prima ediţie, competiţia a adunat peste 30 de participanţi, de toate vârstele, care în funcţie de experienţa şi participarea la competiţiile anterioare au fost repartizaţi pe trei nivele, 5, 6, respectiv 7.

Nivelul 5 s-a bucurat de o participare numeroasă, astfel că nu mai puţin de 13 participanţi s-au luptat pentru locul 1.

Însă, la capătul unor meciuri disputate, câştigător a fost unul singur, Mihai Bălăjel, cel care a trecut cu 6 – 2, 6 – 2 de Răzvan Ardelean în marea finală.

La nivelul 6, organizatorii au repartizat sportivii în patru grupe, câştigătorii urmând să joace în semifinale.

Adrian Ardelean, Cristian Tărău, Dorel Brisc şi Cosmin Petruţă au câştigat grupele, iar în finală au ajuns Tărău şi Petruţă, nivelul 6 fiind câştigat de Cosmin Petruţă, după victoria cu 6 – 3, 6 – 3 în faţa lui Tărău.

La nivelul 7, în careul de aşi au ajuns Ioana Lung, Alin Mercea, Thomas Florian şi Andrei Marcus, ultimii doi reuşind să se califice în marea finală.

În ultimul act, Marcus a jucat mai exact şi s-a impus în două seturi, scor 6 – 0, 6 – 3. Câştigătorii au fost răsplătiţi pentru efort cu diplome şi medalii.

“În total au fost 35 de jucători la prima ediţie şi au avut loc aproximativ 40 de jocuri. Urmează al doilea turneu pe calendarul de iarnă, în perioada 20 – 22 martie, unde este posibil să avem şi nivelul 8 de simplu, iar în plus, de asemenea o probă de dublu de nivelul 7”

Bogdan Cuceu – organizator

Sursa foto: facebook Tennis Play By Bogdan CUCEU

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in TENIS