Connect with us

Ştiri din Sălaj

Ionel Ciunt: “Două investiţii noi pentru Zalău, bazin de înot şi bază sportivă”


Cu un buget de circa 52 de milioane de euro, Primăria Zalău îşi propune să folosească mai bine de jumătate pentru investiţii. Cea mai mare parte din sumele pentru investiţii vin din fonduri europene


Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, aduce informaţii noi despre două investiţii noi, care sunt aşteptate de mulţi ani de cetăţenii oraşului. Aflat într-o vizită la Bucureşti, primarul Ionel Ciunt a fost la Compania Naţională de Investiţii, de unde a primit asigurări că cele două obiective importante – bazin de înot şi bază sportivă pentru Zalău sunt o prioritate pentru CNI.

“Îmi doresc ca tinerii să rămână cât mai mult în oraş şi în această idee, am avut săptămâna trecută o discuţie la Bucureşti, la sediul CNI. Am discutat şi despre două investiţii noi pentru municipiul Zalău. O bază sportivă tip 1 şi un bazin de înot didactic, sunt două obiective care vor oferii tinerilor posibilitatea să-şi petreacă timpul liber în municipiu. Proiectul cu baza sportivă este destul de avansat, iar bazinul de înot didactic ne aflăm pe o listă sinteză a CNI şi vom pune în curând la dispoziţie documentaţiile care se referă la studiile geo, studiile topografice, tot ce e nevoie legat de terenul respectiv. Locaţia aleasă este strada Făgetului nr. 39, undeva în Dâmbul Morii va fi contruit, iar baza sportivă tip 1 înseamnă teren de fotbal, tribună, vestiare, parcare şi toate anexele necesare unui teren de fotbal”, a declarat primarul Ionel Ciunt. 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj