Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Doi tineri au fost prinşi în flagrant de jandarmi în timp ce tăiau material lemnos

În vârstă de 27, respectiv 28 de ani, tinerii au fost sancţionaţi de jandarmi pentru săvârşirea infracţiunilor de “tăiere fără drept” şi “furt de arbori”


La sfârșitul săptămânii trecute, o patrulă de jandarmerie a observat două persoane în timp ce tăiau și încărcau material lemnos. La apropierea patrulei, persoanele suspecte au fugit.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 22 februarie, în jurul orei 14.00, într-o pădure de pe raza localității Dolheni. La fața locului au fost identificate mai multe cioate de stejar, un tractor cu remorcă, un topor și 3,3 metri cubi de material lemnos rezultat în urma fasonării arborilor tăiați.

Persoanele suspecte au fost identicate ulterior, fiind vorba de doi bărbați cu vârsta de 27, respectiv 28 de ani, din comuna Șimișna.

Prejudiciul a fost stabilit la 3.145 lei.

Pe numele persoanelor în cauză, jandarmii au întocmit acte de constatare privind săvârșirea infracțiunilor de „tăiere fără drept” și „furt de arbori” , conform art. 107 şi  art. 109 din Legea nr.46/2008 (Codul Silvic). Actele de constatare au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, în vederea continuării cercetărilor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj