Connect with us

FOTBAL

Rapid Jibou, prestaţie bună cu o echipă fruntaşă din Liga a IV-a Cluj


Într-o partidă disputată sâmbătă, la Popeni, gruparea antrenată de Emil Ionaş a terminat la egalitate cu Vulturul Mintiu Gherlii, ocupanta locului 4 în campionatul din judeţul vecin


Nu mai puţin de patru jocuri amicale a susţinut până acum Rapid Jibou, cu Unirea Mirşid, Olimpia Satu Mare, Someşul Someş Odorhei, iar ultimul a fost cu o fruntaşă din Liga a IV-a Cluj.

Gruparea de pe Someş s-a duelat sâmbătă, pe terenul din Popeni, cu Vulturul Mintiu Gherlii, o grupare antrenată de jibouanul George Cotuţ, care ocupă locul 4 în campionatul din judeţul vecin.

Deşi a avut în faţă o echipă puternică dintr-un campionat mai bun ca cel din Sălaj, Rapid Jibou a practicat un joc bun şi în prima repriză a condus cu 1 – 0 şi 2 – 1, al doilea gol fiind reuşit de Gabriel Ţiriac, direct din corner.

S-a intrat cu 2 – 1 la pauză, dar la reluare, Vulturul Mintiu Gherlii a părut echipa mai exactă, reuşind să întoarcă tabela şi să conducă cu 3 – 2. Până la urmă, partida amical s-a terminat cu un rezultat de egalitate, iar Rapid Jibou a făcut 3 – 3 prin reuşita lui Flaviu Porumb.

Mai puţin de două săptămâni au mai rămas până la reluarea Ligii a IV-a, iar Rapid Jibou mai vrea să dispute un joc de verificare în acest weekend şi caută un adversar din Liga a III-a.

Juniorii de la Rapid Jibou au mai bătut o echipă fruntaşă din Liga a V-a

Şi juniorii de la Rapid Jibou sunt într-o perioadă de pregătire  şi au disputat două partide de verificare, tocmai cu fruntaşe din Liga a V-a.

După ce au câştigat cu 1 – 0 disputa cu Venus Giurtelec, formaţia de pe Someş a făcut scor cu CS Hida, ocupanta locului 3 în Seria Est, pe care a învins-o cu 7 – 0. Interesant de spus că în acest joc nu mai puţin de şapte jucători şi-a trecut numele pe lista marcatorilor, Vlăduţ Sav, Dacian Pop, Bogdan Forna, Răzvan Antonio, Sergiu Elekeş, Alex Miclea şi Antonio Ilieş.

De menţionat că la echipa din Jibou au evoluat şi trei jucători de la echipa mare. Este vorba de Gabriel Buda, Răzvan Sabou şi Mihai Moş, în timp ce echipa din Hida s-a confruntat cu probleme de lot.

Rapid Jibou – Vulturul Mintiu Gherlii 3 – 3 (2 – 1)

Au marcat: Bogdan Ciaca, Gabriel Ţiriac şi Flaviu Porumb

Rapid Jibou: Horaţiu Silvestru – Gabriel Buda, Ionuţ Blaga, Cristian Ţurcaş, Andrei Bene, Mihai Bode, Mihai Gaidoş, Bogdan Ciaca, Răzvan Meleg, Alex Turcu şi Flaviu Porumb. Au mai intrat: Adrian Noţigan – Cristian Mureşan, Vlad Lazăr, Mihai Moş şi Gabriel Ţiriac. Antrenor: Emil Ionaş

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL