Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău, victorie în anonimat


Vicecampioana României a câştigat cu 3 – 0 restanţa cu Gloria Buzău, un joc la care au asistat sub 150 de spectatori


Problemele financiare, dar mai ales rezultatele din ultima perioadă i-au cam îndepărtat pe suporteri de la meciurile vicecampioanei. Astfel, la partida cu Arcada Galaţi, sala a fost pe jumătate goală, iar la restanţa de luni cu Gloria Buzău au asistat sub 150 de spectatori, dintre care mai mulţi copii!

Cu orgoliul rănit după umilinţa în faţa campioanei, Volei Municipal Zalău s-a răzbunat pe Gloria Buzău, în faţa căreia a câştigat clar, în doar trei seturi. Nici antrenorul Bogdan Tănase nu a vrut să rişte şi pentru acest meci a trimis în teren ce a fost mai bun.

Astfel, gruparea de sub Meseş a început tare şi în primul set a s-a desprins din debut la 5 – 1. S-a făcut 13 – 7, iar antrenorul oaspeţilor a cerut time-out, însă echipa sa nu a putut ţine piept jocului făcut de adversar. În aceste condiţii, scorul a luat proporţii şi setul a fost câştigat de gazdele cu 25 – 11.

Mai disputat a părut setul al doilea, în care Volei Municipal a condus cu 6 – 2, dar Gloria a revenit şi a fost în avantaj la 11 – 12. Zalăul a apăsat rapid pedala de acceleraţie şi s-a desprins la 18 – 15, ca în final să câştige setul cu 25 – 20.

O diferenţă clară între cele două echipa fost şi în setul al treilea. Încă din debut, vicecampioana s-a desprins la 8 – 4, moment în care buzoienii au cerut time-out. Diferenţa a tot crescut, iar de la 18 – 13 s-a făcut 22 – 13, ca în final Volei Municipal să închidă acest set la 25 – 15.

O victorie care mai spală  ruşinea din meciul cu Galaţi, dar care momentant nu o ajută pe Volei Municipal Zalău, care rămâne pe locul 4, la două puncte de Dinamo, ocupanta locului 3.

În ultima etapă din sezonul regulat, vicecampioana are o deplasare grea, la SCMU Craiova, formaţie aflată pe locul 2.

 

CSVM Zalău – Gloria Buzău 3 – 0 (11, 20, 15)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1