Connect with us

Ştiri din Sălaj

Spectacol de dans “Juliet’s Love” la Zalău

Sărbătorim anual pe data de 27 Martie
ziua internațională a teatrului ! 

În acest an, una dintre cele mai cunoscute opere de teatru din lume “Romeo și Julieta” va fi prezentată publicului din Zalău prin dans, în spectacolul “Juliet’s Love” pe scena Casei Municipale de Cultură, pe data de 28 Martie începând cu ora 18:00.

O poveste de dragoste face înconjurul lumii
şi nu se demodează nicidecum !
“Juliet’s Love”, un scenariu adaptat dupa opera lui William Shakespeare, o versiune modernă prin dans, va fi transpusă pe scena Casei Municipale de Cultură Zalău prin coregrafia lui Mario Grosu.
Călătorim cu mintea şi sufletul în secolul al XVI-lea pentru a fi mai aproape de Romeo şi Julieta, prototipuri ale îndrăgostiţilor.

Producție Mario Dance Atelier
Regie Cristian Nedea
Biletele se găsesc la Casa Municipală de Cultură Zalău și online pe Eventbook.ro. 

   

Probabil, niciodată scena elisabetană nu și-a găsit un echivalent mai adecvat decât în una de dans contemporan, prin simplitate, sobrietate rafinată și eleganța capacității de sugestie a spațiului psiho-artistic. Și probabil, nici o versiune scenică a celebrei opere “ROMEO și JULIETA” nu a fost mai apropiată de spiritul shakesperian decât ultima creație a “laboratorului de creație” Mario Dance Atelier, “JULIET’S LOVE”. Protagoniști care au aceeași vârsta cu personajele principale ( desigur, un mare plus la capitolul originalitate), un univers vizual minimalist dar în care se zbat să încapă toate sentimentele și toată muzica din lume !
De văzut, NEAPĂRAT ^_^“Pentru că nu a fost niciodată o poveste de mai mult vai
Decât cea a Julietei și al ei Romeo.”
Spectacol organizat cu sprijinul
Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj
https://www.facebook.com/mario.dance.atelier.cluj
https://www.instagram.com/mariodanceatelier/

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj