Connect with us

FOTBAL

Gabriel Coţi: “La SCM Zalău a fost o perioadă plină  de încercări pentru mine”


Mijlocaşul s-a despărţit zilele trecute de SCM Zalău, după ce nu a depăşit în totalitate problemele medicale. Plin de fair-play, jucătorul a ţinut să mulţumească conducerii şi foştilor colegi pentru sprijinul pe care l-a avut la echipă


De toţi jucătorii de care nu a mai avut nevoie, SCM Zalău s-a despărţit încă din luna decembrie, însă o despărţire a mai avut loc şi săptămâna trecută. Deşi a fost în cantonament cu echipa, Gabriel Coţi nu va mai continua la SCM Zalău, iar conducerea a ajuns la o înţelegere cu mijlocaşul privind rezilierea contractului pe cale amiabilă. Această decizie a fost luată ca urmare a faptului că mijlocaşul încă nu a depăşit problemele medicale pe care le-a avut şi în turul de campionat. “Mulţumim, Gabriel Coţi! După o perioadă frumoasă, Gabriel Coţi se desparte amiabil de clubul nostru. Îi mulţumim pentru tot ce a făcut pentru noi şi îi urăm lui Gabi mult succes în activitate şi-l asigurăm de preţuirea noastră sinceră”, a fost comunicatul postat pe pagina oficială a clubului.

Şi antrenorul Marius Paşca a ţinut să-i mulţumească jucătorului pentru perioada petrecută la echipă. “Vreau să-i mulţumesc lui Gabriel Coţi  pentru tot ce a făcut la SCM Zalău. Este un caracter extraordinar, un profesionist 100% şi chiar mi-a făcut plăcere să lucreze  cu el. În acelaşi timp a fost un om realist. El a văzut că a venit accidentat şi problema lui a persistat. Şi în cantonamement el nu s-a mai putut antrena în ultimele două zile.Noi avem nevoie de jucători care sunt apţi 100% fiindcă în retur va trebui să jucăm fiecare meci la victorie”, a spus Paşca.

În sezonul 2016 – 2017, Gabriel Coţi a fost unul dintre cei mai buni jucători de la FC Zalău. El a fost ofertat în vară şi de SCM şi a revenit cu braţele deschise sub Meseş. Din păcate, jucătorul venise după o accidentare şi după o intervenţie chirurgicală ca urmare a unei rupturi de ligament, astfel că el a debutat la SCM abia în jocul cu CFR Cluj II, din etapa a VI-a. Coţi nu s-a refăcut complet şi a acuzat probleme medicale şi în cantonament, iar din această cauză el a părăsit echipa, după ce şi-a reziliat contractul pe cale amiabilă.

“Trebuie să iau o mică pauză, pentru că nu sunt 100% refăcut la picior şi mai trebuie să fac recuperare. Până acum fotbalul din Zalău  mi-a oferit multe şanse şi momente frumoase, iar acum la SCM a fost o perioadă plină de încercări pentru mine dar a fost una frumoasă. Mă bucur că am făcut parte din această echipă, m-am simţit bine pentru ca am avut oamenii potriviţi lângă mine care m-au ajutat şi pe această cale ţin  să le mulţumesc colegilor, oamenilor din conducere şi antrenorilor pentru că mi-au acordat tot sprijinul şi au avut încredere în mine. Imi doresc din tot sufetul ca echipa să îşi atingă obiectivul şi să mearga pe drumul cel bun” , a spus Gabriel Coţi.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL