Connect with us

FOTBAL

FOTO. Unirea Mirşid a mai câştigat un trofeu: Cupa Primăverii!


Echipa antrenată de Marius Cozma şi-a trecut în palmares al doilea trofeu din acest început de an. După ce în urmă cu două săptămâni a câştigat Cupa AJF, duminică, fosta campioană a triumfat şi la Titan Arena, la Cupa Primăverii, reuşind să termine pe primul loc competiţia, după o finală câştigată în faţa celor de la Olimpia Rus


Chiar dacă în vară a schimbat liniile şi a mers în Liga a V-a, Unirea Mirşid rămâne o echipă importantă în competiţiile organizate de AJF Sălaj. O arată acest lucru prestaţiile de la ultimele competiţii, în care a reuşit să termine de fiecare dată pe primul loc.

După ce acum două săptămâni s-a impus la Cupa AJF la fotbal în sală, formaţia pregătită de Marius Cozma a câştigat şi Cupa Primăverii, care s-a organizat sâmbătă şi duminică, la Titan Arena, unde au participat opt echipe din Liga a V-a.

Unirea a impresionat din nou, printr-o disciplină şi organizare în joc, astfel că s-a calificat în semifinale de pe primul loc din Grupa B, unde a reuşit două victorii şi o remiză. Tot din această grupă a mers mai departe Agronova Dragu, în timp ce din Grupa A s-au calificat Olimpia Rus şi Cetatea Almaşu.

Cele patru grupări s-au duelat duminică dimineaţă. Mai întâi a avut loc semifinala dintre Olimpia Rus şi Agronova Dragu, câştigată la două goluri diferenţă de echipa din Rus, după care Unirea Mirşid a făcut scor în partida cu Cetatea Almaşu, de care a trecut cu 6 – 0.

Finala mică a fost câştigată de Agronova Dragu, la loviturile de departajare, în timp ce în finala mare, Unirea Mirşid a câştigat disputa cu Olimpia Rus, cu 2 – 0.

Rezultatele din fazele finale:

Semifinale:

Olimpia Rus – Agronova Dragu 3 – 1 (1 – 0)

Cetatea Almaşu – Unirea Mirşid 0 – 6 (0 – 3)

Finala mică:

Agronova Dragu – Cetatea Almaşu 1 – 1, 7 – 6 d.l.d.

Finala mare:

Unirea Mirşid – Olimpia Rus 2 – 0 (1 – 0)

 

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL