Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici, în extaz după victoria cu Bistriţa: “Nu am avut emoţii nici când Gloria a condus cu 4 – 0. Am luptat tot timpul”


Antrenorul de la HC Zalău s-a arătat mulţumit că echipa sa a reuşit o victorie mare în faţa sfert-finalistei Cupei EHF. Chiar dacă Gloria a condus sub Meseş cu 4 – 0, Tadici a avut încredere în elevele sale care au luptat până la capăt şi în final au câştigat cu 25 – 23


HC Zalău rămâne o “nuca tare” pe teren propriu acolo unde a învins echipe de top din Liga Naţională. Ultima victimă a fost Gloria Bistriţa, o fruntaşă a campionatului, care este calificată şi în sferturile Cupei EHF.

În faţa unei echipe cu jucătoare experimentate, ce are un buget de 2 milioane de euro, HC Zalău s-a autodepăşit şi a câştigat cu 25 – 23, în faţa unei săli pline.

Echipa lui Horaţiu Paşca a început mai bine jocul şi a condus cu 4 – 0 în debut, dar HC Zalău a avut puterea să revină. După un astfel de meci, Gheorghe Tadici s-a arătat mulţumit de rezultat, dar mai ales de modul în care au luptat elevele sale, deşi au avut de înfruntat un adversar mult mai valoros.

“La Gloria s-a văzut ritmul jocurilor pe care l-a avut şi sigur în primele 20 de minute au avut un ritm mai bun decât noi. Campionatul este dificil, fiindcă ai etapă, apoi stai două săptămâni şi este greu să ţi echipa într-un tonus şi formă sportivă acceptabilă. Dar mă bucur că am luptat tot timpul şi nici la 0 – 4 nu am avut emoţii, pentru că ele s-au desprins la acest scor pe greşelile noastre, pe aruncări ratate de la 7 m şi din situaţii de unu la unu. Am început să ne apărăm mai bine şi importantă că am luat cele 3 puncte care sunt foarte importante”, a declarat Gheorghe Tadici.

Pentru HC Zalău urmează o nouă etapă de pauză, urmând ca următorul meci să îl susţină pe 7 martie, în deplasare la Gloria Buzău.

Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. IONEL

    23 February 2020 at 11:48

    COOPERATIVA , NU ZICE NIMIC DE EA ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL